Trafik kazasında ölen öğretmenin cenazesi defnedildi

Bursa'da otomobilin çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren ilkokul öğretmeni Nilgün Aydın'ın (49) cenazesi, Kocaeli'de toprağa verildi.

Trafik kazasında ölen öğretmenin cenazesi defnedildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yakınları tarafından cenazesi Kocaeli'ye getirilen Aydın için görev yaptığı Mimar Sinan İlköğretim Okulunun bahçesinde düzenlenen törene ailesi, meslektaşları ve öğrenciler katıldı.

Dua edilmesinin ardından öğretmenin yakınları taziyeleri kabul etti. Bazı öğrencilerin törende ağladığı görüldü. 

Daha sonra Mimar Sinan Camisi'ne götürülen Aydın'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Körfez Asri Mezarlığı'nda defnedildi.

Bursa'da iki gün önce akraba ziyaretine gittiği sırada otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan öğretmen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Bakmadan Geçme