Transfer çılgınlığı devam ediyor, Konyaspor'da son durum!

Süper ligde transfer dönemi devam ederken bu sezon atılan imzalar ve harcanan paralar dikkat çekti. Süper Ligi'nde yaz döneminde şu döneme kadar toplam 407 oyuncu gelirken, 479 futbolcu ile yollar ayrıldı. Konyaspor 6 oyuncu ile el sıkıştı.
Transfer çılgınlığı devam ediyor, Konyaspor'da son durum!

Konyaspor'da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic'in raporu doğrultusunda eksik bölgeler için transferler gerçekleşti. Anadolu Kartalı'nda giden oyuncular ve eksiklerle oluşan listede Paul Bernardoni, Marlos Moreno (Kontrat yenilendi) Alexandru Cicaldau, Yunus Mallı ve Louka Prip transferleri yapıldı. Forvet bölgesine ise Nelson Oliveira ile prensipte ek sıkışıldığı duyuruldu.

transfer.jpg

407 OYUNCU GELDİ
Yönetim geri kalan 11 günlük transfer sürecinde başta Avrupa olmak üzere diğer liglerden fırsat transferleri için çalışmalarına devam edecek. Türkiye Süper Ligi'nde yaz döneminde şu döneme kadar toplam 407 oyuncu gelirken, 479 futbolcu ile yollar ayrıldı. 90.6 milyon euro transfer geliri elde edilirken, 108.6 milyon euro transfer gideri oldu. Konyaspor 7 futbolcu gönderdi, 6 futbolcu ile anlaştı.

 Muhabir
Etiketler :