Transfer tahtası açıldı, Konyaspor'dan son bilgiler

2023-24 Sezonu birinci dönemi resmen başladı. Gelecek sezona güçlü kadrolarla girmek isteyen takımlar 15 Eylül tarihine kadar transfer yapabilecek. Pavicic’i Aris’e göndererek ilk hamlesini iç transferde yapan Konyaspor ile ilgili son bilgiler.
Transfer tahtası açıldı, Konyaspor'dan son bilgiler

Transfer tescil dönemi başladı. Gelecek sezona başarılı kadrolarla girmek isteyen takımlar, performanslarını arttıracağına inandığı futbolcularla masaya oturacak. Bu transfer dönemi uygulama olarak diğer dönemlerden daha farklı olacak. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, kulüplere verilecek yeni sistemle artık takımların sisteme kendi gireceklerini, böylece zaman sorununun olmayacağını söyledi.

images.jpeg

SON BİLGİLER

Konyaspor’da ilk transfer hamlesi içeriden geldi. Geçen sezon forma bulamayan Pavicic Yunanistan’ın Aris takımı ile 3 yıllığına anlaştı. Diouf ile görüşmelerde şu anda bir gelişme yok. Çikalleshi’nin satın alma opsiyonu kullanılmadı,Konyaspor’a gelecek. Moreno ve Pozuelo’ya teklifler iletildi cevap bekleniyor. Muhammed Kiprit ve Atınç Nukan konusunda temas kurulmuştu. 5 transferin geleceği Başkan Fatih Özgökçen tarafından açıklanmıştı.

.

 Muhabir
Etiketler :