Transferlerin Konyaspor performansı!

Hareketli bir ara transfer dönemi gerçekleştiren Konyaspor 6 oyuncu ile sözleşme imzalamıştı. Bouchalakis ve Mahir Emreli takımdan kesin olarak giderken, Anadolu Kartalı’nın transfer döneminde kadrosuna kattığı oyunculardan aldığı verim ve skorları değerlendirildi.
Transferlerin Konyaspor performansı!

Konyaspor 2022-2023 Sezonu’nun ilk yarısının sona ermesinin ardından ofansta yaşadığı gol sorununu çözmek adına ağırlıklı olarak hücum oyuncusu olan bir ara transfer dönemi planı izlemişti. Yeşil beyazlılar bu doğrultuda 6 oyuncu kadrosunu kattı. 4 ismin sözleşmesi haziran ayında sona erdi. Transfer performanslarına baktığımızda takıma en çok katkı veren isim Matador Alejandro Pozeulo.

matador-sahnede-1.jpg

İKİNCİ SIRADA MORENO VAR
Kariyerini İspanyol takımlarıyla güçlendiren Alejandro Pozuelo, Konyaspor formasıyla 12 maça çıktı ve 4 gol, 3 asist katkısında bulundu. Oyuncu ile yeni sezon için görüşmeler devam ediyor. İkinci isim ise Marlos Moreno. Fransa’nın Troyes takımından 4 aylığına kiralanan hızlı kanat oyuncusu yeşil beyazlıların sol kanadında yer aldı. Kolombiyalı kanat, Konyaspor’da 1 gol, 2 de asist yaptı.

fu4wfosxwaizoyu.jpg

3 OYUNCU SKORU ETKİLEMEDİ
Konyaspor’un Azerbaycanlı eski golcüsü Mahir Emreli ise sözleşmesinin bitmesinin ardından Dinamo Zagrep’e geri döndü. Satın alma opsiyonu kullanılmayan futbolcu, istediği skorları Anadolu Kartalı’nda yapamadı. Emreli, 12 maçta 2 gol attı. Sözleşmesi bittikten sonra takıma veda eden bir diğer isim olan Bouchalakis gol ve asist yapmazken, Niko Rak 20 dakika forma giydi, Metehan Mert siftah yapamadı.

 Muhabir
Etiketler :