TRT 1 Yürek Çıkmazı'nda dengeleri alt üst edecek gelişme! Ağızları açık bıraktıran karar

TRT'nin sevilen dizisinde heyecanın ardı arkasının kesilmiyor. Yürek Çıkmaz' dizisinin yeni bölüm fragmanında ortalığı kasıp kavuracak bir gelişme yaşandı.
TRT 1 Yürek Çıkmazı'nda dengeleri alt üst edecek gelişme! Ağızları açık bıraktıran karar

TRT1'de şaşırtıcı sürprizleriyle heyecanı doruk noktasına çıkaran Yürek Çıkmazı 21.bölüm fragmanında dengeleri altüst edecek bir olay meydana geldi. Yılmaz'm Kader ile beraber dünya evine girmesi soğuk duş etkisi meydana getirdi ve gerilimi tırmandırdı.

Feride ile Birsen'in alınan karara itiraz etmelerine ve asla kabul etmemelerine rağmen gerçekleşen bu evlilik Yürek Çıkmazı dizisinde yeni bir fırtınanm habercisidir. Yürek Çıkmazı yeni bölüm fragmanında Kader'in Yılmaz'la bir ömür boyu beraberliğe adım atması ve beraberinde yaptıkları sonucunda Birsen'le ipler kopma noktasına gelir. Kader'e nikah masasında evet diyen Yılmaz'm 'Benim bugün hayatta en mutlu olduğum gün' açıklamasına imza atması olay oldu. Yapımcılığını Faruk Turgut'un, yönetmenliğini Bahadır İnce'nin ve senaristliğini Toprak Karaoğlu'nun üstlendiği Yürek Çıkmazı 21.bölümüyle 25 Nisan Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1'de yayına girecek.