TSK ile MİT'ten ortak operasyon: Etkisiz hale getirildiler

Son dakiika haberi... MSB: TSK ile MİT'in koordineli çalışması sonucu Barış Pınarı bölgesinde 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.
TSK ile MİT'ten ortak operasyon: Etkisiz hale getirildiler

MİLLİ Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesindeki operasyonlarını sürdürüyor. Bakanlık 5 PKK/YPG'li teröristin ortak operasyon ile etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

BakanlığınTwitter hesabından yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile Milli İstihbarat Teşkilatımızın koordineli çalışması sonucu Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde tespit edilen 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi" denildi.

8 PKK/YPG'li terörist daha

MİLLİ Savunma Bakanlığı Barış Pınarı operasyon bölgesine taciz ateşi açan 8 PKK/YPG'li teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlığın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Teröristlerin taciz atışları cezasız kalmıyor. Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 8 PKK/YPG'li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi" denildi.

Kaynak:

Etiketler :