Tuğrul Türkeş'ten AK Parti'ye ziyaret
Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Ak Parti Genel Merkezi'ne geldi. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Türkeş, 'Sayın Başbakan'a Başbakanlık'taki bir konu ile ilgili bir arzım vardı onun için geldim' ifadelerini kullandı.
Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Ak Parti Genel Merkezi'ne geldi. Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ziyaret sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu.
"Bir arzım vardı, onun için geldim"
Habertürk'te yer alan habere göre, Türkeş; "Sayın Başbakan'a Başbakanlık'taki bir konu ile ilgili bir arzım vardı onun için geldim. Gelişimin AK Parti ile bir alakası yok. Bana kargo ile ihraç kararı yolladılar. Ben kendilerine kargo ile cevap vermeyeceğim, basın yoluyla cevabımı vereceğim. Usulsüz yazışma ile kimseyi hiçbir yerden atamazlar. MHP'nin merkez disiplin kurulu yetkisizdir. Ben anayasal bir görevi üstlendim. Benim ihracıma ancak Meclis Grup Disiplin Kurulu karar verir, o da toplanmadı. Öfke ile kalkan zarar ile oturur. Çok yakında cevap vereceğim" dedi.
MHP'den ihraç edilmişti
Seçim hükümetinde Başbakan Yardımcısı olmayı kabul ettiği için MHP tarafından kesin ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilen Tuğrul Türkeş, partiden ihraç edilmişti.
Bakmadan Geçme