Tüketici odaklı firma: Konya Koli

Konya’da ambalaj tasarımı ve üretiminde hizmet veren Konya Koli, çalışmalarını tüketici odaklı sürdürüyor. Doğru ürünü ve hizmeti uygun fiyata sağlayabilmek için çalıştıklarını kaydeden Konya Koli Firma Sahibi Mehmet Ertürk, “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayıp gerekli kaliteyi belirlemek ve rekabetçi fiyat politikası sunmak bizim için en önemli unsur” dedi.
Tüketici odaklı firma: Konya Koli

Ambalaj sektöründe edindiği tecrübelerle kendi firmasını kurduğunu dile getiren Konya Koli Firma Sahibi Mehmet Ertürk, “2008 yılında üniversiteden mezun oldum.. 12 sene boyunca iki farklı firmada ambalaj üzerine çalıştım. Bu süreçte edindiğim tecrübeyi kendi markama aktarmak istedim. Üretime başlamadan önce bir süre ticaret kısmı ile ilgilendim. Müşteri ilişkilerimiz ve aldığımız talepler doğrultusunda 2020 yılının sonunda üretim kısmını faaliyete geçirmeye karar verdim. 2020 yılının sonundan beri üretimi de hizmetlerimiz arasına ekleyip Kobisan 1 sanayi sitesinde Konya Koli ismiyle tasarım üretim ve satış kısmında hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

1-mehmet-erturk.jpg

‘ÜRETİMİ OLAN HER SEKTÖRE HİZMET VERİYORUZ’

Konya Koli olarak üretimi olan her sektöre hizmet verdiklerini söyleyen Mehmet Ertürk, “1000 metrekare kapalı alanı olan toplamda 1500 metrekare alana sahip firmamızda 18 kişi ile hizmet veriyoruz. Koli ve oluklu mukavva türevlerinden bütün ambalajları yapıyoruz. Ambalaj sektörünün doğası gereği üreticiler başta olmak üzere birden çok sektörde faaliyet gösteriyoruz. Üretimi olan her sektöre hizmet verebiliyoruz. Otomotivden mobilyaya, gıdadan kozmetiğe her sektörün ambalaj ihtiyacını karşılıyoruz” ifadelerini kullandı.

2.jpg

‘İHRACATA ÖNEM VERİYORUZ ’

Markalarını kurdukları ilk andan itibaren ihracat odaklı çalıştıklarını belirten Mehmet Ertürk, “Firmamızı kurduğumuz ilk yıl içerisinde hedefimizi gerçekleştirdik ve ihracat yapmaya başladık. Yurtiçi müşterilerimize yaptığımız doğru ve uygun fiyatlı ürünlerin referansı ile ihracat deneyimimiz başladı. Yurtiçi müşterilerimiz için tasarladığımız doğru, sağlıklı, özellikli ürünler ihracat taleplerine destek oldu. Müşterilerimiz sayesinde yurtdışına açıldık. Irak, Sudan, Libya, Yemen, Hollanda gibi çeşitli ülkelere de ihracat yaptık. Yüzde 100 geri dönüştürülebilir malzemelerle üretip yüzde 100 geri dönüştürebilir ürünler üretiyoruz” dedi.

3.jpg

‘DOĞRU YOLDA İLERLEMEK İSTİYORUZ’

Önceliklerinin doğru yolda ilerlemek olduğunu vurgulayan Mehmet Ertürk, “İşimizi düzgün yapmak en önemli önceliğimiz. Doğru ürünü müşteriye doğru fiyatla sunabilelim istiyoruz. Tabi ki de üretim kapasitesini artırmak, istihdamımızı artırmak önceliklerimiz arasında. Doğru yolda ilerlediğimizde ve ürünü müşteriye müşteri memnuniyeti ile teslim ettiğimizde bunu gerçekleştirebiliriz. Doğru ürüne doğru fiyat biçmek, müşteriyi, tüketiciyi kandırmadan onlara sunmak bizim için en önemli unsur” şeklinde konuştu.

1.jpg

‘KOLİ İHTİYACI OLAN HERKESE YARDIMCI EDİYORUZ’

Koli ihtiyacı olan tüm müşterilerine yardımcı olduklarını belirten Mehmet Ertürk, “Marka bilinirliğinden kaynaklı firmamız şehrimizde ön planda yer alıyor ve perakende müşterilerimiz de bizi buluyor. Üretim hedeflerimizde önceliklerimiz arasında perakende müşteri olmamasına rağmen ihtiyacı olanlara da elimizden geldiğince mevcutta bulunan ölçülerden koli temin edebiliyoruz. Herkese yardımcı oluyoruz. 1 tane isteyeni de 10 bin tane isteyeni de geri çevirmiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg