Tüm öğrencileri ilgilendiriyor! Tatil müjdesi geldi! İki tatil birleştiriliyor!

Ara tatilden henüz yeni çıkan öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı'ndan sevindirici bir tatil haberi bekliyor
Tüm öğrencileri ilgilendiriyor! Tatil müjdesi geldi! İki tatil birleştiriliyor!

Türkiye 14 Mayıs cumhurbaşkanı ve 28 dönem milletvekilleri seçimine hazırlanırken öğrenciler seçimden sonraki tarihin tatil olup olmayacağını merak ediyordu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 14 Mayıs ve 19 Mayıs arasında tatil olup olmayacağına dair henüz resmi bir açıklama yapmasa da vatandaşlar bu tarihlerin birleştirilip 1 haftalık tatil ilan edilmesini bekliyor.

İlköğretim, ortaokul ve lise çağındaki tüm öğrenciler, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri ve 19 Mayıs Atatürk’ün Anma Gençlik ve Spor Bayramı tatillerinin birleştirilmesini bekliyor. Tatillerin birleşmesi ile öğrenciler 1 hafta daha tatil yapma imkanına sahip olacak.

SEÇİMİN ARDINDAN TATİL VAR MI?

14 Mayıs Pazar günü genel seçimlerin yapılmasının ardından okulların toparlanarak eski düzenine getirilmesi için öğrenciler için tatil olup olmayacağı merak konusu haline gelmişti. Konu henüz resmi bir açıklama yapılmasa da kulis bilgilerine göre 14 Mayıs ile 19 Mayıs'ın birleştirilerek 1 haftalık tatil ilan edilmesi gündemde.

Etiketler :