TÜMOSAN Konyaspor, Anlaşmanın detayları açıklandı

2023-2024 Sezonu'da Konya markası TÜMOSAN işbirliğinde bulundu. İmza ve tanıtım toplantısında TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun ve ​​​​​​​Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den hayırlı olsun mesajı geldi. Genel Müdür Tosun gelecek sezon Konyaspor'dan şampiyonluk veya ikincilik beklediklerini söyledi.
TÜMOSAN Konyaspor, Anlaşmanın detayları açıklandı

Şehrin markası, şehrin takımı ile buluştu. Konyaspor 2023-24 sezonu itibariyle tüm maçlarına TÜMOSAN Konyaspor ismi ile çıkacak. Daha öncesi anlaşma KAP'a bildirilirken, resmi imzalar da atıldı. TÜMOSAN, 1 yıl boyunca Konyaspor'un hem isim hem de forma göğüs sponsoru olacak. Konya Stadyumu'nda yapılan törene Başkan Fatih Özgökçen, TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun konuştu

fotoo.jpg

"EMEĞE GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER"
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, anlaşma ile ilgili olarak, "Önemli bir anlaşma. Kim Konya şehri ve Konyaspor için bir katkı sağlıyorsa bizim başımızın üstünde yeri var. Geçtiğimiz sezon Arabamcom ile bir anlaşmamız vardı kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Gelinen noktada şehrin takımı ve şehrin markası güçlerini birleştiriyor. Bu işbirliği için emeği geçen herkese teşekkür ederim"

foto-3.jpg

"İKİ LOKOMOTİF BUGÜN YAN YANA"
Anlaşmanın 1 yıl olduğunu belirten Başkan Özgökçen, opsiyon olduğunu da sözlerine ekledi. "TÜMOSAN yalnızca Konya'mızda değil, ülkemiz için de önemli bir firma. Binlerce kişiye istihdam oluşturan değerli bir firmanın bizimle birlikte daha güçlü olacağını düşünüyorum. Çünkü bugün şehrin iki lokomotifi bir araya geldi Anlaşmamız bir yıl ancak başarılı olunduktan sonra tekrar konuşulabilir"

foto.jpg

"HEDEF ŞAMPİYONLUK VEYA İKİNCİLİK"
TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun ise TÜMOSAN firmasının tarihi ile ilgili kısa bir bilgi verdikten sonra şunları söyledi, "2023-2024 sezonu işbirliği için karşınızdayız. Güzel bir birliktelik olacağını düşünüyorum.Bugün Türk Boğası ve Anadolu Kartalı yan yana geldi ve işbirliği yaptı. İki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Konyaspor'dan gelecek sezon şampiyonluk veya ikincilik bekliyoruz" dedi.

foto-4.jpg

"KADRODAN MAKSİMUM VERİM"

Başkan Özgökçen ise şampiyonluk sözlerine karşılık "Mütevazi kadroyla maksimum başarı hedefimiz var. Bugün olmasa bile 3-4 yıl sonra üst sıralarda görebiliriz. Tabi daha erken olması bizim için daha iyi olur" dedi. İmza töreni sonrası hediyeleşmeler gerçekleşti. Konyaspor Başkanı Özgökçen, Genel Müdür Halim Tosun'u stadyumu gezdirdi ve bilgiler verdi.

foto-5.jpg

 Muhabir
Etiketler :