Türk Anadolu Vakfı Hafız Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Hafizeleri ödüllendirildi

Karatay Türk Anadolu Vakfı Hafız Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ilk Hafizelerine yönelik bir kutlama programı düzenledi.
Türk Anadolu Vakfı Hafız Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Hafizeleri ödüllendirildi

Karatay ilçe Müftülüğü şube müdürü Cahit Nazlı’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, açılış konuşmaları ve İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’nun yaptığı dua sonrası öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Öğrencilere hediyelerini İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erkan Yakışır, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç,  Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Konya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Müdürü  Hüseyin Akıncı, Konya Eğitim Birsen Başkanı Nazif Karlıer, Türk Anadolu Vakfı Genel Müdürü Ahmet Ağırbaşlı ve okulun yapımında büyük katkıları olan Ali Nafi İner ile Mahmut Dağdeviren verdi.

Programa sonradan teşrif eden Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Karatay Belediye Başkanı  Hasan Kılca ve İl  Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük hafız öğrencilerle hasbihal ederek hediyelerini takdim ettiler. 

Türk Anadolu Vakfı Hafız Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin ilk Hafizeleri için yapılan kutlama programı yemek ikramıyla son buldu. İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu çalışmalarından ötürü Okul Müdürü Hatice Arıkan’a teşekkürlerini ileterek öğrencilere de başarılar diledi.

hafize-odul-1.jpeg

hafize-odul-2.jpeg

hafize-odul-3.jpeg

hafize-odul-4.jpeg

hafize-odul-5.jpeg

hafize-odul-6.jpeg

hafize-odul-7.jpeg