Türk çiftçisine yerli hizmet: Erkunt Traktör

Konya'da düzenlenen Tarım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de firmalardan tam not aldı. 14 Mart'ta kapılarını ziyaretçilere açan Konya Tarım Fuarı, bugün saat 17.00'ye kadar ziyaret edilebilecek. Burada stant açan firma temsilcileri, fuarın verimli geçtiğini belirtirken, ziyaretçi yoğunluğunun kendilerini memnun ettiğini söyledi.
Türk çiftçisine yerli hizmet: Erkunt Traktör

Türk çiftçisinin traktör ihtiyacını yerli üretimle karşıladıklarını dile getiren Erkunt Traktör Bölge Müdürü Ömer Ertuğ, “Erkunt Traktör uzun zamandır Türk çiftçisine yerli üretim olarak hizmet ediyor. Traktör modellerimizde birçok çeşidimiz bulunuyor. Aynı zamanda Erkunt Traktör şu anda kendi bünyesi altında Hisarlar Tarım Ekipmanları da satışını yapıyor. Hem kendi bünyemizde Erkunt Traktör Bayilerimiz hem de Hisarlar Ekipman Bayilerimiz bulunmaktadır. Bu şekilde Türk çiftçisi için hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

turk-ciftcisine-yerli-hizmet-erkunt-traktor-omer-ertug.jpg

‘İNANILMAZ TALEP VAR’

Konya Tarım Fuarı’nda sergiledikleri traktör ve ekipmanlarına inanılmaz bir talep olduğunu kaydeden Ömer Ertuğ, “Fuarlarda genelde açılışta sabah saatlerinde yoğunluk olmaz, öğlene doğru insanlar gelirdi. Fakat bu sene Konya Tarım Fuarı ilginç bir şekilde ilk günün ilk saatinden itibaren gayet yoğun geçti. Sanırım son yılların en yoğun fuarı olabilir. Hem yerli çiftçilerimiz hem de yurt dışından iş anlaşmaları için gelen insanları görüyoruz. Burada kontak kuruyoruz. Şuanda katılımdan firma olarak gayet memnunuz. Tüm fuarda olduğu gibi yoğunluk bizim standımızda da mevut. Konya ve yakın illerdeki bayilerimiz burada. Müşterilerimizin traktörlerimize, ekipmanlarımıza karşı inanılmaz bir talebi var. Bunlar bizi memnun ediyor. Fuarları çiftçilerimizle buluştuğumuz nokta olarak görüyoruz. Satış konusunda da bir sıkıntımız yok. Hatta talepleri karşılamakta zorlanıyoruz. Umarım uzun yıllar böyle devam ederiz” ifadelerini kullandı.

‘KONYA BÜYÜK BİR TARIM ŞEHRİ’

Ömer Ertuğ, “Ülkemizde tarım fuarı deyince en başta birkaç şehir akımıza geliyor. Onlara zaten uluslararası fuarlar diyoruz. Yurt dışından da katılımcılar oluyor. Konya, kendi bölgesinde çok büyük bir potansiyeli olduğu için katılımlar da her zaman fazla olur. Konya çok büyük bir tarım şehridir. Bünyesinde çok fazla traktör ve ekipman barındırır. Bu sebepten dolayı Konya bir tık daha fazla kalabalık olabiliyor. Katılımlar her yıl artıyor. Bu şekilde de devam edeceğini düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU - YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :