Türk Veteriner Hekimleri Birliği’nden yeni protokol

Şekerbank ve Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) arasında, pandemi sürecinde etkilenen Veteriner Hekimlere özel olarak hazırlanan kredi paketleri ve hizmet alımları konusunda protokol imzalandı.
Türk Veteriner Hekimleri Birliği’nden yeni protokol

Şekerbank ve Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) arasında, pandemi sürecinde etkilenen Veteriner Hekimlere özel olarak hazırlanan kredi paketleri ve hizmet alımları konusunda protokol imzalandı. Türk Veteriner Hekimler Birliği ve Şekerbank Genel Müdürlüğü arasında imzalanan bu özel protokol meslek temsilcilerine özel ve ertelemeli finans desteğinin yanı sıra uygun faiz oranları, masrafsız EFT ve havale, çek kart, sigorta ve post avantajları sunuyor. Ekonomik ağırlığın her geçen gün daha da yoğun hissedildiği bu günlerde yapılan bu anlamlı protokol adeta can simidi görevi görüyor. Şekerbank Genel Müdürlüğü ile yapılan bu protokol kapsamında Konya Veteriner Hekimler Odası da Konya Şekerbank Buğday Pazarı Şubesi bir protokol imzalayarak sürece dahil oldu.
Şube Müdürü Mehmet Toprak ve Şube yetkililerinin da hazır bulunduğu protokolde konuşan Konya Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Koçak imzalanan protokolden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Meslektaşlarımıza özel 6 ay taksit erteleme fırsatı sunan finans desteği ve pek çok özel avantajlar sağlanmıştır. Tüm meslektaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.