Türkiye Emekliler Derneğinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kovid-19 mektubu:

"Toplumun yaşam tecrübesi en yüksek topluluğu olan biz emekliler, sürdürülen mücadele içerisindeki gayretleri yakinen izlemekte ve takdir etmekteyiz"- "Bu küresel sıkıntıyı atlatıp torunlarımıza kavuşacağımız, evlatlarımıza kavuşacağımız gü
Türkiye Emekliler Derneğinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kovid-19 mektubu:

ANKARA (AA) - Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyetten dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup gönderdi.

TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün ve Genel Sekreter Gazi Aykırı imzasıyla gönderilen mektupta, salgına karşı yürütülen mücadelede gösterilen samimi çabalardan ve başta sağlık çalışanları olmak üzere tüm kamu görevlilerinin gösterdiği üstün gayretlerden duyulan memnuniyet ifade edildi.

Bugüne kadar hassasiyetle elde edilen önemli ve somut sonuçların koronavirüse karşı yürütülen etkin mücadelenin başarısını göstermeye başladığının belirtildiği mektupta, şunlar kaydedildi:

"Toplumun yaşam tecrübesi en yüksek topluluğu olan biz emekliler, sürdürülen mücadele içerisindeki gayretleri yakinen izlemekte ve takdir etmekteyiz. Bu samimi mücadelede, ön saflarda görev yapan sağlık çalışanları, güvenlik güçleri, belediye çalışanları başta olmak üzere kamunun hizmetindeki bütün evlatlarımızın teker teker gözlerinden öperiz. Yüce Allah onların ve bütün milletimizin yar ve yardımcısı olsun. Binlerce yıllık tarihinden geldiği şekliyle akla, bilime, milli ve manevi değerlerine bağlı hassas bir millet olarak, yaşanan bu küresel sıkıntıyı atlatıp torunlarımıza kavuşacağımız, evlatlarımıza kavuşacağımız güneşli güzel günleri büyük bir özlemle beklemekteyiz. Bu bekleyişimizde, samimi gayretlerinizle sürdürdüğünüz mücadeleyle bizlere umut olduğunuz için başta zatıalinize ve şahsınızda bütün kamu görevlilerimize sevgimizi, minnetimizi ve dualarımızı yolluyoruz. Her zaman olduğu gibi büyük Türk milleti, sürdürdüğü bu savaştan da zaferle çıkacaktır."

Mektup, Türkiye Emekliler Derneğince İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya da gönderildi.

Kaynak: