• Haberler
  • Konya
  • Türkiye Girişimci Buluşmasının 12.'si İstanbul'da gerçekleşti

Türkiye Girişimci Buluşmasının 12.'si İstanbul'da gerçekleşti

Girişimci İş Adamları Vakfı tarafından her yıl düzenlenen girişimci buluşmalarında genç girişimciler projeleriyle yarıştı.

Toplam 1 milyon TL'nin ödül olarak dağıtıldığı etkinliğe Konya'dan da GİV Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan, Başkan Vekili Şaban Topal, Başkan Yardımcısı Adem Alemdar ve üyeler ile Konya Genç Giv üyeleri de katıldılar.

turkiye-girisimci-bulusmasinin-12-si-istanbulda-gerceklesti-2.jpg

2021 ve 2023'te Konya'da düzenlenen buluşmanın 12.'sine İlim Yayma Cemiyeti Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan ve Tarım ve Ormancılık Bakanı İbrahim Yumaklı da katıldı.

turkiye-girisimci-bulusmasinin-12-si-istanbulda-gerceklesti-1.jpg

Girişimcilik ekosisteminin farklı alanlarından bir araya gelen katılımcılar, etkinlikte ilham veren anlara imza attı. Gün boyunca düzenlenen paneller, networking oturumları ve proje sunumları, objektiflere renkli kareler olarak yansıdı.

turkiye-girisimci-bulusmasinin-12-si-istanbulda-gerceklesti-5.jpg

Salonun girişinde yoğun bir karşılama trafiği yaşanırken, genç girişimciler ile deneyimli yatırımcıların samimi sohbetleri dikkat çekti.

turkiye-girisimci-bulusmasinin-12-si-istanbulda-gerceklesti-3.jpg

GİV Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan'ın Tarım ve Ormancılık Bakanı İbrahim Yumaklı ile başbaşa Konya tarımıyla ilgili istişarede bulunması dikkatlerden kaçmadı.

turkiye-girisimci-bulusmasinin-12-si-istanbulda-gerceklesti-8.jpg

turkiye-girisimci-bulusmasinin-12-si-istanbulda-gerceklesti-4.jpg

turkiye-girisimci-bulusmasinin-12-si-istanbulda-gerceklesti-7.jpg

turkiye-girisimci-bulusmasinin-12-si-istanbulda-gerceklesti-9.jpg

turkiye-girisimci-bulusmasinin-12-si-istanbulda-gerceklesti-10.jpg

turkiye-girisimci-bulusmasinin-12-si-istanbulda-gerceklesti-11.jpg

turkiye-girisimci-bulusmasinin-12-si-istanbulda-gerceklesti-12.jpg

turkiye-girisimci-bulusmasinin-12-si-istanbulda-gerceklesti-6.jpg

Bakmadan Geçme