Türkiye-Letonya, Milliler gruptan nasıl çıkar?

A Milliler Avrupa biletini Konya'dan almaya çok yakın. Türkiye Milli Takımı sahasında Letonya'yı konuk edecek. 21.45'te başlayacak olan mücadeleye Milliler lider olarak çıkıyor. Milliler gruptan nasıl çıkabilir, karşılaşma ile ilgili son bilgiler haberimizde.
Türkiye-Letonya, Milliler gruptan nasıl çıkar?

A Milliler Avrupa biletini Konya'dan almaya çok yakın. Türkiye Milli Takımı sahasında Letonya'yı konuk edecek. 21.45'te başlayacak olan mücadeleye Milliler lider olarak çıkıyor. Türkiye 6 maç sonunda 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 13 puanı var. Vincenzo Montella'nın talebeleri Konya'da Letonya'yı yenmeyi başarması durumunda 16 puanla EURO 2024 biletini almaya hak kazanacak.

turkiye.jpg

MAÇTAN SON BİLGİLER
Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak maç, saat 21.45'te başlayacak. Türkiye - Letonya maçı TRT 1'den naklen yayımlanacak. Karşılaşmayı Arnavutluk Futbol Federasyonundan hakem Enea Jorgji yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini Denis Rexha ve Ridiger Çokaj, dördüncü hakemliğini ise Florian Lata üstlenecek. Grubun diğer maçında ise aynı gün Galler ile Hırvatistan karşılaşacak. D Grubu'nun bir diğer takımı Ermenistan ise yedinci maç gününü bay geçecek.

turkiye-001.jpg

MUHTEMEL 11'LER

TÜRKİYE: Uğurcan Çakır, Samet Akaydin, Cenk Özkaçar, Abdülkerim Bardakçı, Salih Özcan, İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz

LETONYA: Roberts Ozols, Kaspars Dubra, Daniels Balodis, Eduards Daskevics, Eduards Emsis, Janis Ikauniek, Roberts Savalnieks, Alvis Jaunzems, Roberts Uldrisis, Aleksejs Saveljevs, Andrejs Ciganiks

 Muhabir
Etiketler :