Türkiye Oryantiring Federasyonu'ndan "sürat yarışı" etkinliği

Türkiye Oryantiring Federasyonu'nun faaliyet proğramında yer alan “Haydar Aliyev Türkiye Oryantiring Şampiyonası” geçtiğimiz günlerde Burdur'un tarihi, doğası ve iklimiyle ünlü şirin ilçesi Bucak’ta yapıldı.
Türkiye Oryantiring Federasyonu'ndan "sürat yarışı" etkinliği

Türkiye Oryantiring Federasyonunun faaliyet programında yer alan “Haydar Aliyev Türkiye Oryantiring Şampiyonası” geçtiğimiz günlerde Burdur'un tarihi, doğası ve iklimiyle ünlü şirin ilçesi Bucak’ta yapıldı. İlk iki gün Katran Dağı mevkiinde, ormanlık alanda son gün ise “sürat yarışı” şehir merkezindeki parkurda 30 kategori üzerinden yapılan yarışlara ülke genelinden 84 kulübe mensup 466’sı bayan, 694’ü erkek olmak üzere toplamda 1160 sporcu katıldı.

oryantasyon-1.jpg
Yarışmaların her üç gün sonrasında düzenlenen ödül törenlerine Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur başta olmak üzere Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Azerbaycan Oryantring Federasyon Başkanı Mirali Kazımov, Türkiye Oryantiring Federasyon Başkanı Tekin Çolakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri iştirak ettiler. Ayrıca organizasyon sırasında büyük bir özveri ile çalışan “Temiz çevre sorumlusu” sporcu ve gönüllülere ise teşekkür belgesi verildi.

oryantasyon-2.jpg
Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof.Dr. Tekin Çolakoğlu, şampiyonaya katılan kulüp ve sporcu sayısındaki artışa dikkat çekerek “Her geçen sezon Türk Oryantiring sporu ivme kazanmaktadır.. Amacımız Avrupa ve Dünya’da en iyi yerlere gelmektir..”dedi. Federasyon başkanı Çolakoğlu ayrıca, Bucak belediye başkanı ve nezdinde tüm ekibine, Burdur Gençlik ve Spor İl ve İlçe müdürlüğü ile organizasyon ekibine, paydaşlarına ve etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti..

 Muhabir
Etiketler :