Türkiye ve dünya gündemi

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

Türkiye ve dünya gündemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kasımpaşa Tüneli'nin açılış töreni ile partisinin Kocaeli Gençlik Kolları İl Kongresi'ne katılacak.

2- Başbakan Binali Yıldırım, Kasımpaşa Tüneli ve Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Tuzla Hastanesi ile Okan Üniversitesi Hastanesi Acıbadem Polikliniğinin açılış törenine katılacak.

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince düzenlenen Bilgi ve İletişim Teknolojileri Zirvesi'ne katılacak.

4- Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ve yansımaları takip ediliyor. (Fotoğraflı- Görüntülü)

5- Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Valilik, Belediye, BYEGM Basın Merkezini, Çalık Camisi'ni, taziye evini, esnafı ve hastanedeki yaralıları ziyaret edecek.

6- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Merkezefendi ilçe kongresine katılacak, valiliği ziyaret edecek

7- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, TKDK Kırsalda Yatırım Buluşmaları'na iştirak edecek, Muhtarlar Derneği'ni ziyaret edecek.

8- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayına ve "Bölgenin Kalkınma Rolü ve Türkiye Ekonomisine Katkısı" programına katılacak.

9- Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, MÜSİAD tarafından düzenlenen "Kıtalararası Lojistik Üssü Türkiye" konulu toplantıya katılacak.

10- Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, "Sultani Şiirler Aheng-i Hümayun Gala Gecesi"ne katılacak.

11- Süper Lig'in 19. haftasına, Aytemiz Alanyaspor-Bursaspor, Göztepe-Kayserispor, Galatasaray-Osmanlıspor maçlarıyla devam edilecek.

 

Bakmadan Geçme