Ucuz altın almanın yöntemleri! Uzmanından açıklama

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, serbest piyasalarda gram altın ile ekran fiyatları arasında yeniden bir makas aralığı oluştuğunu söyleyerek, daha ucuz, avantajlı bir yolla gram altın almanın püf noktasını açıkladı. Memiş, borsa, dolar-euro ve altın-gümüş tahminlerini de duyurdu.
Ucuz altın almanın yöntemleri! Uzmanından açıklama

Finans analisti İslam Memiş, ucuz gram altın almanın yolunu açıkladı. Memiş, bu yola piyasada yeniden oluşan makas aralığı nedeniyle dikkat çekti. Peki, gram altında makas aralığından kaçınmanın yolu ne? İşte İslam Memiş'in dolar Borsa İstanbul, euro, gram altın, ons altın, ons gümüş ve gram gümüşe dair gelecek tahminleri ve yol haritası...

Memiş, öncelikle borsa, dolar ve euro için şu tahminlerde bulundu:

Borsa İstanbul haftayı 6187 puandan tamamladı. Bir artışla tamamladı. 6200 yukarı yönlü kırıldı tekrar geriledi. Borsa tarafında beklemeyi tercih ediyorum. 5770 devamında 5400'lü rakamları bekliyorum. TL bazlı endeks tarafında yükselişleri takip ederken dolar bazlı gelişmeleri de takip etmekte fayda var. Borsayı takip ediyorsanız, endeks bölü dolar bu şekilde takip etmek daha isabetli diyorum. Dolar maliyetli borsamız şu anda düşük. Eylül itibarıyla yabancı yatırımcıların da borsaya giriş yapacağını düşünüyorum. Seçimden önceki yol haritamız belliydi, dolarla birlikte yükselecek bir borsa karşımızda olacak. Kar satışları uyarım da geçerliliğini koruyor.

islam-memis-rgof-cover-h1ez-cover.jpg

Dolar kuru 26.07'de. 25-85 - 26.10'da dengelenme çabasında. Orta ve uzun vadede yukar yönlü hareketler devam edecektir. 28, 30 lira seviyeleri var yukarıda. Aşağıda alanları da var. Bu alanların doldurulması gerekiyor. Destek alanları ihlal edildiği için boşluk oluştu, buralar düzeltme hareketlerine gebe. 24-25 bandında bir boşluk alanı olduğunu belirtmek isterim. Dövizle ticaret yapan yıl sonuna kadar kademeli yükselişlere hazırlıklı olmalı.

TOPARLANMA GÖRDÜK

Euro TL kuru 28.61 seviyesinde. Euro dolar paritesini yükselişle tamamladı. Yüzde 1'e varan yükselişle haftayı tamamladı. ABD'de tarım dışı istihdam verisi açıklandı. Bu veri önemliydi. Beklenti altında açıklandı ve euro dolar paritesinde, sterlin dolar paritesinde, altın ve gümüş ons fiyatında hızlı bir toparlanma gördük. Beklenenden aşağı bir tarım dışı istihdam verisi olduğu için tüm enstrümanlarda yükseliş gördük.

Etiketler :