Uğur Çiftçi Galatasaray yolunda

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Galatasaray, sol bek oyuncusu Uğur Çiftçi için Demir Grup Sivasspor ile anlaşma sağladı.
Uğur Çiftçi Galatasaray yolunda

Sarı-kırmızılılar, sol bek arayışları kapsamında DG Sivasspor'da forma giyen Uğur Çiftçi'yi renklerine bağlamaya çok yakın...

Uğur Çiftçi transferi için Sivas temsilcisiyle anlaşmaya varan İstanbul ekibi, transferi resmiyete dökmek için deneyimli sol bek ile son detayları görüşüyor.

riza-calimbay.jpg

Rıza Çalımbay: “Uğur Çiftçi için Galatasaray ile görüşme oldu”

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Uğur Çiftçi'nin transferi için Galatasaray ile görüşme gerçekleştirdiklerini ancak netleşen bir durumun olmadığını söyledi.

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı açıklamada, bir süredir adı Galatasaray ile anılan Uğur Çiftçi için görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Çalımbay, "Şu anda net bir şey yok. Konuşmalar oldu, her şey var ama netlik kazanan bir şey yok. Bizde maça gidiyoruz, yarın Kayserispor maçımız var. Şu anda Uğur Çiftçi bizimle beraber. Bu transfer gerçekleşirse, oyuncu da istedikten sonra, kulüp de tamam derse, bir şey diyemem ben. Oyuncu için de büyük bir fırsat. Uğur bizden anlayış bekliyor, biz de yönetimle konuşuyoruz. Yönetim tamam derse gidecek" ifadelerini kullandı.

Etiketler :