Uğur İbrahim Altay: Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum

14 Mayıs seçimleri için oy vemre işlemleri başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da oyunu kullanmak için sandık başına gitti.
Uğur İbrahim Altay: Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanlığı ve 28 Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Meram Özcan Saliha Çalıkuşu İlkokulu’nda 2294 nolu sandıkta oyunu kullanan Başkan Altay çıkışta kısa bir değerlendirmede bulundu. Türkiye’de seçimlerin her zaman çok yoğun katılımla ve en demokratik şekilde gerçekleştiğine dikkat çekten Başkan Altay, “Bugün sabahtan itibaren vatandaşlarımızın yoğun bir katılımı var. İnşallah sonuçların memleketimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz de vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık. Rabbim hayırlar versin. Oy kullanmayan vatandaşlarımızın da saat 17.00’ye kadar sandığa gelip oylarını kullanmalarını istirham ediyorum. Memleketimiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Altay’a; AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hümeyra Saçkesen, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da eşlik etti.

Konya genelinde toplamda 1 milyon 628 bin 723 seçmen 4 bin 992 sandıkta oy kullanacak.

tweet.jpg

KONYA GENELİ SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

KONYA'NIN İLÇE İLÇE SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

TÜRKİYE GENELİ SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Etiketler :