“Ülkeye ve millete hizmet mücadelemizin en önemli kahramanları kadınlardır”

AK Parti Çivril ilçe başkanı Halil Ertuğrul, seçim döneminde gösterdikleri gayret ve fedakarlıklardan dolayı AK Parti Çivril Kadın Kollarına teşekkür etti.
“Ülkeye ve millete hizmet mücadelemizin en önemli kahramanları kadınlardır”

AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı binasında kadınlarla bir araya gelen Halil Ertuğrul yaptığı konuşmada; “Bugün bir kez daha altını çizerek ifade etmek isterim ki, ülkeye ve millete hizmet mücadelemizin en önemli kahramanları kadınlardır” dedi.

“DAYANIŞMANIZ, AHDE VEFANIZ İÇİN EN KALBİ ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

AK Parti Çivril ilçe başkanı Halil Ertuğrul, gece gündüz demeden seçim çalışmalarına katılan kadınlara bir kez daha teşekkür ederek; “AK Parti Çivril ailemle onur ve gurur duyuyorum. Hanım kardeşlerim, dayanışmanız, ahde vefanız için en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Hem 14 Mayıs'ta hem de 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri destek için teşekkürü borç bilirim. Hep birlikte daima omuz omuza yürümeye devam edeceğiz ”ifadelerini kullandı.

352645383-10226997211690167-3891449036336141576-n.jpg

“BUGÜN İNŞA ETTİĞİMİZ TÜM ESERLERİMİZİ KADINLARIMIZLA BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİK"


AK Partinin kuruluşundan bu yana kadın kollarının önemini sürekli gündemde tuttuklarını vurgulayan Ertuğrul; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında dediği gibi kadın elinin değdiği, kadın kalbinin adandığı, kadın kararlılığının yöneldiği hiçbir işin başarısız olma şansı yoktur. Kadınlarımız seçim döneminde çalınmadık kapı girilmedik ev, alınmadık gönül bırakmadı. Bugün inşa ettiğimiz tüm eserlerimizi kadınlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Bizlere güç veren kadınlarımıza emekleri ve fedakarlıkları için teşekkür ediyorum ”şeklinde konuştu.

HABER: UMAHAN ÖZ

Etiketler :