Unutulmaz haftada Konyaspor'un son durumu!

Süper Lig’de 15. Hafta pazartesi günü oynanan müsabakalarla birlikte geride kaldı. Unutulmaz bir hafta yaşanırken, Konyaspor sahasında Sivasspor’a 1-0 kaybetti. Ankaragücü ise sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonu yaşanan olaylar sonucunda 16. Hafta maçları ertelendi.
Unutulmaz haftada Konyaspor'un son durumu!

Trendyol Süper Lig 15. Hafta pazartesi günü oynanan iki karşılaşma ile sona erdi. Konyaspor sahasında Sivasspor’u konuk etti. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Konyaspor sahasında 1-0 kaybetti. Ankaragücü ise sahasında Çaykur Rizespor ile oynadı. (1-1) Maç bitimi sonrasında yaşanan olaylarla lig ertelendi. 28 golün atıldığı haftada, 9 takım sahadan 3 puan kazandı, 2 takım ise 1 puanla ayrıldı.

aw096319-10-kopya.jpg


BERABERLİK GOLÜ GELMEDİ

Konyaspor evinde ağır yaralı. Son haftalarda ligde ve kupada aldığı sonuçlarla maça moralli çıkan Anadolu Kartalı taraftar desteğini alarak maça başladı. Erken golle geriye düşen yeşil beyazlılar 80 dakika beraberlik golünü aradı ancak bulamadı. 15. Haftayı 14 puanla kapatan Hakan Keleş’in öğrencileri yeni lig takvimi sonrasında 16. Haftada Fenerbahçe deplasmanında oynayacak.

aw096319-07.jpg


ATEŞ HATTINA YAKLAŞTI

Zirve yarışında Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş’ı 3-1 yenerek liderlik koltuğuna tekrar oturdu. Siyah beyazlılar yarıştan koptu, 5 futbolcu kadro dışı bırakıldı. Galatasaray sahasında A. Demirspor’u 3-1 yenerek takibi sürdürdü. Ateş hattında İstanbulspor ve Pendikspor puanlar kaybetti. Alanyaspor ve Samsunspor aldıkları puanlarla haftalar sonra nefes aldı. Konyaspor ateş hattına yaklaştı.

lig-001.jpg

 Muhabir
Etiketler :