Usta işi tasarımlar Enderşah Mücevherat'ta

Erkeklere özel gümüş ürünlerin markası Enderşah Mücevherat, usta işi tasarımlarla adından söz ettiriyor. Daha fazla ülkeye ihracat yapabilmek için çaba gösterdiklerini dile getiren Firma Sahibi Mehmet Özdil, "Koleksiyonlarımızı yaklaşık 50 ilimizde bulunan satış noktamızda müşterilerimize sunuyoruz. Yurt dışında da birçok ülkeye ürün gönderdik. Hedefimiz ihracatımızı artırmak" dedi.

Konya'da ve İstanbul'da bulunan mağazalarıyla hizmet veren Konya markası Enderşah Mücevherat'ın Firma Sahibi Mehmet Özdil, "Konya merkezli İstanbul'da toptan mağazası ve üretimi olan bir firmayız. Bünyemizde erkek gümüş takısı, tesbih ve özel el işi erkek yüzükleri bulunuyor. Firmamız 18 yıldır hizmet veriyor. Bunun 13 yılı mağazacılık üzerine geçti. 5 yıldır da erkek yüzüğü üzerine koleksiyon üretiyoruz. Bu koleksiyonları yaklaşık 50 ilimizde bulunan satış noktamızda müşterilerimize sunuyoruz" dedi.

1-mehmet-ozdil.jpg

HEDEF İHRACATI ARTIRMAK

Enderşah Mücevherat olarak hedeflerinin ihracatı artırmak olduğunu kaydeden Mehmet Özdil, "Konya'dan İstanbul'a gelme nedenimiz ihracatımızı geliştirmek içindi. İstanbul zaten başlı başına tamamen yurt dışından gelen müteşebbislerin tercih ettiği bir nokta. Dünyada beş metropolden bir tanesi. Dolayısıyla elimizden geldiği kadarıyla Almanya, Dağıstan ve Körfez ülkelerine ihracat yaptık. Fransa merkezli şirket kurup Avrupa'ya da hizmet vermeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

1.jpg

'MÜSİAD EXPO, YENİ MÜŞTERİLERE VESİLE OLDU'

MÜSİAD EXPO 2022'ye katıldıklarını ve bu fuarın yeni müşterilere vesile olduğunu dile getiren Mehmet Özdil, "MÜSİAD'ın MÜSİAD her zaman güzel şeylere öncülük yapıyor. MÜSİAD EXPO'muz iki yıldan bir bütün dünyadan 600'ye yakın sektörden gelen abi ve kardeşlerimizin beraberce, hem yurt içinden hem de yurt dışından müşterilerimizin ağırlandığı bir fuar. Neleri üretebildiğimizi, kendimizi ne kadar geliştirebildiğimizi görebilmemiz için bir fırsat. En iyi noktada bir yeriniz bile olsa, fuarın mekanizması, MÜSİAD'ın da buna öncülük etmesi çok önemli. Bütün dünyadan insanlar gelip sizin gelişiminizi takip edebiliyor. Bu vesileyle de ihracatınıza öncü olabiliyor. Her geçen fuarda katılımcı sayısının da ziyaretçi sayısının da çokça arttığını görebiliyoruz. Fuarımız ilk ve çok bereketli oldu. Yeni yeni insanlar tanımaya, yeni müşteriler bulmaya vesile bir fuar oldu" dedi.

2.jpg

'TÜRKİYE'YE VE DÜNYAYA IŞIK TUTUYOR'

MÜSİAD'ın yenilikçi bakış açısıyla Türkiye'ye ve dünyaya ışık tuttuğunu belirten Mehmet Özdil, "Fuarın karma olmasıyla gördüğümüz zenginlik, MÜSİAD'ın misyonunun, vizyonunun ne kadar geniş olduğunun göstergesidir. 600 farklı sektör var ve insanların bütün ihtiyaçlarına yönelik firmalar bulunuyor. Hem yurt içi, hem de yurt dışından gelenler birden fazla alternatifli firmayla karşılaşabiliyor. Bu da gelenlerin buradan dolu dolu gitmesini sağlıyor. MÜSİAD her zaman öncü, farklı ve yenilikçi bakış açısıyla burada da Türkiye'ye ve dünyaya ışık tutuyor" şeklinde konuştu.

3.jpg

'FUARLAR MİLLİ MESELENİN BİR PARÇASI'

Fuarları milli meselenin bir parçası olarak gördüklerini söyleyen Mehmet Özdil, "Gelişime açık, mücadeleci ve milli mesele olarak ihracatı benimseyen bir ruha sahip insanlar, bu maliyetleri göze alıp bu fuarlara muhakkak katılmalı diye düşünüyorum. 50 tane ülkeden insanı toplayıp standımıza getirebilecek başka bir mekanizma yok. Fuarı da bu manada çok anlamlı ve değerli buluyorum. Milli meselenin bir parçası olarak görüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

•HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

5.jpg

4.jpg

6.jpg

Usta işi tasarımlar Enderşah Mücevherat'ta

Usta işi tasarımlar Enderşah Mücevherat'ta

Etiketler :