• Haberler
  • Konya
  • Uyuşturucu operasyonunda 34 kişi adliyeye sevk edildi

Uyuşturucu operasyonunda 34 kişi adliyeye sevk edildi

Gözaltına alınan şüphelilerden 34'ü adliyeye sevk edildi

Uyuşturucu operasyonunda 34 kişi adliyeye sevk edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya'da 400 polisin katıldığı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 34'ü adliyeye sevk edildi.

Polisin, kent genelinde uyuşturucu satışı yaptığını belirlediği kişilere yönelik düzenlediği operasyonda, gözaltına alınan 36 şüpheliden 2'si ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İşlemleri tamamlanan 4'ü kadın 34 kişi, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Daha çok kurye olarak kullanıldığı belirlenen kadınlardan birinin polisteki ifadesinde, geçimini sağlamak için kuryelik yaptığını söylediği öğrenildi.

Kent genelinde uyuşturucu satışı yaptığından şüphelendiği kişileri takibe alan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 6 ay süren teknik ve fiziki takip sonrasında Salı günü 50 ayrı adrese eş zamanlı baskın yapmış, 400 polisin katıldığı operasyonda 4'ü kadın 36 kişi gözaltına alınmıştı.  

Bakmadan Geçme