Vali Özkan, ilçelerde yatırımları inceledi

Vali Vahdettin Özkan, Derbent ve Hüyük ilçelerini ziyaret etti. Vali Özkan, belediye başkanlarından ilçelere yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.
Vali Özkan, ilçelerde  yatırımları inceledi

Vali Özkan, ilk önce Derbent ilçesini ziyaret etti. Özkan burada, Derbent Kaymakam V. Yakup Papaker ile Derbent Belediye Başkanı Hüseyin Ayten’i ziyaret etti. Toplantı şeklinde gerçekleşen ziyaretlerde; ilçe ekonomisinin gelişimine yönelik atılacak adımlarda, gerek yerel yönetimler gerekse kamu kurum ve kuruluşlarının birlikte hareket ederek, mahalli müşterek ihtiyaçların karşılanmasında ortak çözüm odaklarının oluşturulması değerlendirildi.

VALİ ÖZKAN ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından ilçede bulunan esnafları ziyaret eden Vali Özkan, esnaflarla hasbihal edip hayırlı kazançlar diledi. Derbent ilçesindeki ziyaretleri sırasında Vali Özkan’a; İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın eşlik etti. Vali Vahdettin Özkan daha sonra Hüyük ilçesini ziyaret etti. Özkan burada, Hüyük Kaymakamı Cüneyt Demirkol’u ziyaret ederek, ilçe faaliyetleri ve devam eden kamu yatırımları hakkında bilgi aldı. Vali Vahdettin Özkan Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçe esnaflarını ziyaret ederek, bereketli ve hayırlı kazançlar diledi. Esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Özkan, alın teri ile kazanç sağlayan esnaflarımızın, ülkenin kalkınmasındaki en önemli paydaşlardan olduğunu söyledi. Hüyük ilçesindeki ziyaretleri sırasında Vali Özkan’a; İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın eşlik etti.