Vali Özkan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

KONYA (AA) - Konya Valisi Vahdettin Özkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Vali Özkan mesajında, en temel haklardan...
Vali Özkan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

KONYA (AA) - Konya Valisi Vahdettin Özkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Özkan mesajında, en temel haklardan biri olan haber alma hakkının güvencesi olan basının, düşünce özgürlüğünün de en etkili araçlarından olduğunu belirtti.

Basının, toplumsal bilinci artırmak, kamu yararının tesisi ve doğru bilgi akışını sağlamak açısından önemli olduğunu vurgulayan Özkan, şunları kaydetti:

"Kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendiren gazeteciler, çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur. Her an, her yerde ve büyük bir özveri ile görevinin başında olan Konya’mızın basını da büyük bir sorumluluk bilinci ve özveri ile şehrimizin sesi olmakta, sosyal ve kültürel özelliklerini tanıtıp gelişimine her anlamda katkı sağlamaktadır. Tüm basın çalışanlarımıza, şehrimize, ülkemize ve milletimize özverili katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür eder 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım."

Kaynak:

Etiketler :