Vali Özkan’dan yoğun mesai

Vali Vahdettin Özkan’ın yoğun mesaisine devam ediyor. Vali Özkan makamında, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı’yı kabul etti.
Vali Özkan’dan yoğun mesai

Görüşmede ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirdi. Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Erol Turan da, Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti. Vali Özkan, Rektör Turan ile üniversitenin gelişimine katkı sağlanmak üzere yapılması gereken konuları istişare etti. Vali Özkan, Rektör Turan’a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Vahdettin Özkan daha sonra, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Hadim Kaymakamı Mehmet Ali İmrak ve Hadim Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Selçuk ile Çocuk Görüşme Merkezlerinin oluşumu ve işletilmelerini değerlendi. Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Bayramoğlu ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Özbek, Vali Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Konya’nın tarımsal faaliyetleri değerlendirildi.

vali-ozkandan-yogun-mesai-2.jpg

KADIN MUHTARLARDAN VALİ ÖZKAN’A ZİYARET

Hüyük İmrenler Mahalle Muhtarı Fadime Açıkbaş, Beyşehir Emen Mahalle Muhtarı Emine Çini, Doğanhisar Çınaroba Mahalle Muhtarı Yasemin Akdemir, Selçuklu Akademi Mahalle Muhtarı Şerife Doğan, Seydişehir Anabağlar Mahalle Muhtarı Züka Nalıncı da, Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret ettiler. Vali Özkan, mahallelere en kaliteli hizmetin en hızlı şekilde vatandaşlara ulaştırılması konusunda yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretler hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

Etiketler :