"Vatandaşlarımız hiçbir şekilde mağdur olmayacak"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler:- "(Aybastı ilçesindeki heyelan) Vatandaşlarımız hiçbir şekilde mağdur olmayacak. Devletimiz hem güçlü hem de imkanları gayet iyi. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak bu imkanları seferber ettik"
"Vatandaşlarımız hiçbir şekilde mağdur olmayacak"

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Aybastı ilçesindeki heyelana ilişkin, "Vatandaşlarımız hiçbir şekilde mağdur olmayacak. Devletimiz hem güçlü hem de imkanları gayet iyi. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak bu imkanları seferber ettik." dedi.

Güler, toprak kaymalarının yaşandığı Sağlık Mahallesi'ne gelerek yetkililerden bilgi aldı, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Güler, bölgede Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğünün ilgili birimlerinin çalışma yaptığını söyledi.

Heyelandan etkilenen vatandaşlara yiyecek yardımında bulunduklarını belirten Güler, şöyle konuştu:

"İftar ve sahurda da yemek vereceğiz. Şu anda mağdur olan arkadaşlarla ilgili olarak da hem imar hem de şehircilikle ilgili diğer birimlerimiz bundan sonraki yerleşim planlarıyla ilgili çalışmalar yapıyor. Dolayısıyla vatandaşlarımız hiçbir şekilde mağdur olmayacak. Devletimiz hem güçlü hem de imkanları gayet iyi. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak bu imkanları seferber ettik. Bütün gece de çalışmaları yaptık. Şimdi de çözüm konusunda arkadaşlarımızla çalışıp meseleyi halledeceğiz."

Kaynak: