Veli Tolu basınla iftarda buluştu

Ak Parti MYK Yedek Üyesi Veli Tolu, Konya basınının mensuplarına, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun'un da katıldığı bir iftar yemeği verdi.

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ve İl Yöneticilerinin de katılımıyla, gerçekleşen  iftar yemeğine ilgi yoğundu.İftardan sonra bir konuşma yapan Veli Tolu, 8 aydır basının karşısına çıkmadığını ve susarak beklediğini ifade etti. Has Parti il başkanı olduğu dönemde sürekli basın toplantılarıyla gündemde  olan Tolu, HAS Parti'den, AK Parti'ye geçme süreçlerini  "kader" olarak nitelendirdi. Suyun akarak yolunu bulduğunu ifade eden Tolu, AK Parti'nin geleceğinde olacaklarının da mesajını iftar yemeğinde verdi. Ak Parti Konya İl yönetiminin de katıldğı iftarda konuşan Veli Tolu, "İl başkanımızın olmadan  bu toplantıyı yapsaydık yanlış anlaşılmalar olabilirdi. Bu  nedenle Başkanımızın davetimize  katılımı bizi mutlu etti." dedi. Tolu, dünyada ve Türkiye’de yaşanan gelişmelerin olumlu sonuçlanması temennisinde bulundu.
Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ise  yaptığı konuşmada Konya'da huzurlu ve sakin bir Ramazan geçirmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Konya halkının Ramazan Ayı’nın mübarek olmasını dileyen  Sorgun, Konya’nın tüm dünyaya barış ve hoşgörü mesajları veren bir kent olduğunu belirtti .Konya basınının da her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu vurgulayan Başkan Sorgun, bu tablonun tüm illere  hatta ülke  basınına örnek olduğunu vurguladı.İftar programı gazete ve televizyonların temsilcileriyle gerçekleşen sohbetle son buldu.MERVE ATEŞ
 

Bakmadan Geçme