Veliler pansiyonda çocuklarıyla bir gün geçirdiler

Konya Haberi... Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda, öğrenci velilerinin eğitimde aktif rol almaları için Veli-Okul buluşmaları sürdürüyor.
Veliler pansiyonda çocuklarıyla bir gün geçirdiler

Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu pansiyonunda kalan öğrencilerin velileri okula davet edilerek, çocuklarının kaldıkları mekânlar ile eğitim aldıkları okullarını görme imkânına sahip oldular.

Yunak Kaymakamı Murat Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan’ında katıldığı veli okul buluşmasında veliler, çocuklarıyla birlikte öğle yemeği yediler.

Aileler, gezdikleri pansiyon yatakhane ve yemekhane başta olmak üzere okuldan ve idarecilerden oldukça memnun olduklarını belirterek okul müdürü Emine Erşan'a, müdür yardımcılarına, öğretmenlere ve kendileriyle birlikte olan ilçe Kaymakamı Murat Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan'a teşekkür ettiler. Öğrenciler ise velileriyle birlikte yemek yemenin ve onlarla birlikte bir günü okulda geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Kaymakam Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu ve İlkokulu öğretmenleriyle de bir araya gelerek, okulun eğitim durumu hakkında bir süre sohbet edip bilgi aldılar.

Etiketler :