Vergi Dairesi Başkanı Ünver'den KONESOB'a ziyaret

Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver, grup müdürleri ile birlikte Vergi Haftası nedeniyle Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan’a ziyarette bulundu.
Vergi Dairesi Başkanı Ünver'den KONESOB'a ziyaret

Vergi Haftası münasebetiyle Konya’da resmi kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunan Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver, esnafları da unutmadı. Ünver, KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan’a ziyaret sırasında bir buket çiçek hediye etti.
Anlamlı hediye ve ziyaretinden dolayı Konya Vergi Dairesi Başkanı Ünver ve grup müdürlerine teşekkür eden KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, Konya esnafının her zaman devletinin yanında olduğunu ve vergisini de gününde ödemeye çalıştığını söyledi. Konya’da esnaf ve vergi dairesinin uyumlu bir şekilde çalıştığının altını çizen Başkan Karamercan, “Şahsınızda tüm vergi dairesi çalışanı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Esnaf Odaları olarak bizler vergi ödemenin bilincindeyiz ve tüm esnaflarımız da bu bilince sahip olarak hareket ediyor. Konya’mız esnafıyla, resmi kurumlarıyla uyum içerisinde çalışmalar yapıyor” dedi. 
Ziyaret sırasında KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, esnaf odalarının çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.
KONESOB Başkanı Karamercan’a, kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür eden Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver de, vergi bilincinin oluşması için okullarda öğrencilere yönelik çalışmalar yaptıklarını ve bunun meyvesini de alacaklarına inandıklarını söyledi.
Vergi Dairesi Başkanı Ünver, grup müdürleri, KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan ve Başkanvekili Ahmet Çal, ziyaret sonrası günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.