Vitamin deposu meyvenin fiyatı şaşırttı!

Çok bilinmeyen bu meyve türü genelde Tayland, Vietnam, Malezya'da yetişiyor. Ülkemizde de adını sıkça duyuran, yetiştirilen bir meyve olmuştur. Rambutan meyvesi insan vücuduna faydası saymakla bitmiyor. Detaylar ve KG fiyatı haberimizde.
Vitamin deposu meyvenin fiyatı şaşırttı!

Böcek gibi görüntüsünün ardında dünyada yalnızca tropikal iklime sahip bölgelerde yetişen. Karbonhidrat, A.B.C.D. neredeyse bütün vitaminleri içerisinde barındıran bu meyve türü oldukça lezzetli ve dış kabuğu kızardığında da yemeye hazır hale geliyor. Çok bilinmeyen bu meyve türü genelde Tayland, Vietnam ve Malezya'da yetişiyor. Günümüzde ülkemiz de de adını sıkça duyuran ve yetiştirilen bir meyve olmuştur.

rambutan-paket-02-e6a.jpg

Rambutan meyvesinin faydaları saymakla bitmiyor

Vücutta oluşan hücre hasarlarını tedavi ediyor. Kan dolaşımını düzenleyip. Cildi gençleştirip güzelleştiriyor. Cilt üzerinde meydana gelen birtakım cilt rahatsızlıklarını gideriyor yüksek lif oranı sayesinde bağırsak rahatsızlığının önlenmesine yardımcı oluyor.

rambutan-paket-303bad.jpg

Rambutan meyvesinin Türkiye satış fiyatı

Rambutan meyvesi ülkemizde bazı tropik ürün satışı yapan online sitelerde ve seçkin market ve manavlarda bulunuyor. Meyvenin satış fiyatı ortalama 100 GR 90 TL ile 150 TL arasında satılmaktadır. •SELÇUK ÖZKAN