Volkan Babacan'ın kazandığı para şaşırttı

A Milli Takım'ın ve Medipol Başakşehir'in kalecisi Volkan Babacan'ın yıllık kazancı ortaya çıktı. 28 yaşındaki kalecinin kazandığı ücret futbolseverleri şaşırttı.
Volkan Babacan'ın kazandığı para şaşırttı

Volkan Babacan şu anda hem Başakşehir'de hem de Milli Takım'daki kurtarışlarıyla herkesi kendine hayran bırakıyor. Son olarak Hırvatistan karşılaşmasında net gol pozisyonlarını önleyen milli kaleci gösterdiği performansla artık soru işaretlerini tamamen ortadan kaldırdı.

Ancak Volkan Babacan'ın kazandığı ücret 4 Büyükler'in maaşlarıyla kıyaslandığında adeta 'sudan ucuz' kalıyor. Başarılı file bekçisi, Başakşehir'den yıllık 1.6 milyon TL kazanıyor.

Bu alanda zirvede ise Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera yer alıyor. Muslera, sarı-kırmızılılardan yıllık net 3 milyon 575 bin Euro (11.7 milyon TL) ve maç başına 20 bin Euro kazanıyor.

Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel ise maç başlarıyla birlikte yıllık 3 milyon dolar (8.8 milyon TL) kazanıyor. Skorer'in haberine göre listede üçüncü sırada ise sözleşmesi bu sezon revize edilen Trabzonsporlu Onur Kıvrak yer alıyor. Milli kaleci bordo-mavililerden yıllık 2 milyon 250 bin Euro (7.4 milyon TL) kazanıyor. Beşiktaş'ın file bekçisi Tolga Zengin yıllık 1 milyon 300 bin Euro'luk (4.2 milyon TL) kazancıyla Onur'u takip ediyor.