Wolvox 8 ile işletmeniz kurumsallık kazanacak

Nadir Bilgisayar Elektronik ve İletişim Sahibi Nadir Seleş, Wolvox 8’in Restoran Yönetimi’yle birlikte kayıtlı masaların restoranın masa düzenine uygun olarak şekillenebileceğine dikkat çekti.
Wolvox 8 ile işletmeniz kurumsallık kazanacak

Wolvox 8’in Restoran Yönetimi’yle birlikte kayıtlı masaların restoranın masa düzenine uygun olarak şekillenebileceğine dikkat çeken Nadir Seleş, “Ön muhasebe, genel muhasebe, e-ticaret ve otel programları ile entegrasyonlu olarak kullanım imkânı tanıyan Wolvox, Restoran ile iş yükünüz hafifleyecek ve işletmeniz kurumsallık kazanacak” dedi.

Nadir Bilgisayar Elektronik ve İletişim, Akınsoft Bölge Bayii olarak Konyalılara hizmet vermeye devam ediyor. 1988 yılında sektöre stajyer olarak giriş yaptığını belirten Nadir Bilgisayar Elektronik ve İletişim Sahibi Nadir Seleş, “2002 yılında kendi firmamı kurdum. Firma bünyesinde program, bilgisayar tamiri, satış, kurumsal çözümler, danışmanlık ve servis üzerine hizmet veriyoruz. 2004 yılından bu yana Akınsoft’un çözüm ortağı olarak görev yapıyoruz. 2007 yılında Akınsoft ana bayii, 2016 yılında ise bölge bayi olduk. Konya ve ilçelerindeki çözüm ortaklarımız ve firmamıza bağlı bayilerle birlikte çalışmaktayız. 50 civarında çözüm ortaklarımız var. Bunlar satış noktası, bayi ve ana bayi olarak hizmet vermektedirler. Konya ve ilçelerinde Akınsoft’un satış, servis ve danışmanlık hizmetlerini yürütüyoruz” diye konuştu.

8-1-2-nadir-seles.jpg

“HEDEFLENEN VİZYONLAR BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ”

Akınsoft’un 1995 yılında kurulduğuna vurgu yapan Seleş, “Akınsoft, zamanla büyüyerek ve kendini geliştirerek ileri seviyeye ulaştı. Sektörel yazılımlar, ön muhasebe ve genel muhasebe gibi yazılımlarla faaliyetlerine başlayan Akınsoft, her yıl hedeflediği vizyonları başarıyla gerçekleştirdi. 2015 yılı vizyonu olarak dünyada ilk olan robot fabrikasını açtı. Şuanda robotik teknolojiler üretmeye ve geliştirmeye devam ediyor. 2023 vizyonu olan uzay teknolojileri Ar-Ge üssü, Akınsoft Yüksek Teknoloji Üniversitesi hedefi ile ilgili de çalışmalar sürdürülüyor. Akınsoft, şuanda 2 bini aşkın çözüm ortağı ve 28 ülkeye ihracat yapan büyük bir firma. Yine Konya’mızda ilk olarak başlatılan Rezzta Online Yemek Sipariş Sistemi ile ilgili çok güzel gelişmeler ve ilerlemeler kaydedilmekte. Yakın bir zamanda tüm Türkiye’yi kapsayacak olan bu sistem, insanlara hizmet edecek ve hayatı kolaylaştıracak. Bizde Konya’mızın ve Türkiye’nin vizyonu Akınsoft ile çalışmaktan gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

8-1-4.png

“YÜZDE YÜZ YERLİ VE MİLLİ”

Wolvox 8’in birbirine uyumlu ve entegre halinde çalıştığının altını çizen Seleş, “Wolvox 8: stok yönetimi, satın alma yönetimi, satış yönetimi, MRP üretim yönetimi, finans yönetimi, CRM yönetimi, ithalat yönetimi, restoran yönetimi, insan kaynakları yönetimi, mali müşavirler, e-çözümler (e-defter, e-fatura, e-arşiv, e-ticaret, e-teklif), otel yönetimi, süper market yönetimi ve wmobil – mobil satış ile birlikte şube yönetimi birbiriyle entegre programlardır. Tamamen yerli ve milli imkânlarla geliştirilmiş bir sistemdir. Akınsoft’un restoran, otel, cafe, bar ve pastaneler için geliştirdiği adisyon sistemini Wolvox 8’in Restoran Yönetimi’nde bulabilirsiniz. Ön muhasebe, genel muhasebe, e-ticaret, tüm modüller ve otel programları ile entegrasyonlu kullanma imkânı tanıyan Wolvox Restoran ile iş yükünüz hafifleyecek, işletmeniz kurumsallık kazanacak” ifadelerini kullandı.

8-1-1-051.jpg

WOLVOX 8 İLE HER ŞEY DAHA KOLAY

Wolvox 8’in Restoran Yönetimi’yle birlikte kayıtlı masaların restoranın masa düzenine uygun olarak şekillenebileceğine dikkat çeken Seleş, “Menü şeklinde ve farklı birimlere göre satış gerçekleştirilebilir. Bir masaya ait birden fazla hesap açılabilir veya ortak açılan bir hesap ayrı ayrı ödenebilir. Dokunmatik monitör desteği ile birlikte ikram ürün ve ikram raporları alınabilir, bağımsız bölüm tanımları oluşturabilirsiniz. Ayrıca yapılacak özel ayarlamalar ile program sosyal tesislerde kullanıma da uygundur. PDA, Android veya IOS işletim sistemli cihazlarda online kullanım özelliği sunduğu gibi yeni nesil ödeme kaydedici cihaz entegrasyonu da bulunmaktadır. Kısacası Wolvox 8’in Restoran Yönetimi’nde, bir cafe veya restoranda ihtiyacınız olabilecek her türlü adisyon yönetim sistemine sahip olabileceksiniz” dedi.

8-1-3-001.png

“BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLIYOR”

Akınsoft’un sektörel bazlı dönem dönem kampanyalarının olduğunu aktaran Seleş, “Akınsoft, yüzde 100 yerli sermaye ve Konya’mızın Türkiye'nin yerli malıdır. Bu sebepten dolayı hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza dönem dönem indirim kampanyaları yapıyoruz. Diğer paketlerden Wolvox’a geçişte veya eski versiyondan yeni versiyona geçişte kampanyalarımız oluyor. Wolvox Paketi’de cari, kasa, stok, fatura, transfer ve analiz modüllerimiz bulunuyor. Kullanıma uygun yapılması planlanan işe göre ilave modül ve kullanıcı sayıları ile büyüyüp istendiği şekilde geliştirilebilmektedir. Servislere özel ise servis yönetimi paketimiz var. Servislerde yapılan tamirat ve tadilatların faturalandırılması ve yapılan işin takibi açısından müşterilerimize büyük kolaylıklar sağlıyor. İlk defa sistemlerimize geçmek isteyen veya güncelleme yaptırmak isteyen müşterilerimiz, bizimle her zaman 7/24 irtibata geçebilirler” diyerek sözlerine son verdi.

•YİĞİT BERKAY ÇOPUR 7 YENİ HABER GURME DERGİSİ

8-1-5-logo.jpg