Yasa dışı geçişleri engellediler

Yasa dışı geçişleri engellediler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genelkurmay Başkanlığından, sınırlardan yasa dışı geçiş yapmaya çalışan 468 kişinin yakalandığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı hudut birlikleri, yasa dışı yollarla Suriye'den yurda girmeye çalışan 379 kaçak ile Suriye'ye geçmeye çalışan 13 kişiyi yakaladı. Hudut hattında, 4 bin 153 karton sigara, yedi büyükbaş ve küçükbaş hayvan ve bir cep telefonu da ele geçirildi.

Yasa dışı yollarla, İran'dan yurda girmeye çalışan 51, Gürcistan'a geçmeye çalışan bir, Bulgaristan ve Yunanistan'a gitmeye çalışan 12'şer kaçak yakalandı.

Öte yandan, Türkiye'de bulunmak için yasal gerekleri taşımayan 82 kişi jandarma, 106 kişi de  Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurlarınca yakalandı.

Bakmadan Geçme