Yaşlısından gencine Konyalıların uğrak yeri oldu!

Takılarda özel tasarım isteyen Konyalıların uğrak yerleri kuyumcular ve atölyeler oldu. Tamir ve tasarımın gözde yeri ise Sarraflar Çarşısı oldu.
Yaşlısından gencine Konyalıların uğrak yeri oldu!

Sarraflar çarşısı esnaflarından Bahaddin Koçer, “İmalat, satış, tamir ve özel tasarımla uğraşıyoruz. Altın ve gümüş tamir atölyemizde her türlü tamiri yapıyoruz. İşimizi müşterilerin isteği doğrultusunda en iyi şekilde yapıyoruz, tasarlamamızı istedikleri takıları özenle hazırlıyoruz. Müşteri sadece kendine özel bir takı olsun istediğinde bize gelir bizde ürününü en iyi şekilde yapar teslim ederiz. “dedi. Koçer, müşteri tasarım için geldiğinde müşterinin istediği her tür bileklik, yüzük, küpe ve kolyeyi yaptıklarını belirtti.

taki-tasarim-konya-1.jpg

Takı tamiri içi uğrak yeri

Her türlü altın ve gümüş takı tamiri yaptıklarını söyleyen Koçer, “Müşteriler en çok bileklik, bilezik ve yüzük tamiri için atölyemize gelirler. Takının taşı düşmüş, kırılmış ya da eğilmiş olabilir. “ifadelerini kullandı. Koçer, “Tamir için gelen ürünün sıkıntısı azsa bir saat içinde teslim ederiz. Eğilip bükülen bir ürün gelmişse bir gün zaman isteriz ve bir gün içerisinde teslimini yaparız. Tamir için gelen ürünü önce inceleriz, kırıksa altın kaynağıyla kaynatıyoruz. Cila işlemini yapıyoruz sonra yaldız dediğimiz maddeyle rengini ayarlayıp teslimini yapıyoruz. “dedi. Koçer, “Atölyemizde 15 kişi çalışıyoruz ve işimizi en güzel şekilde yapıyoruz. Atölyemizdeki çıraklarımızı da eğitiyoruz ve yaptığımız işi en iyi şekilde onlara da öğretiyoruz. Diğer esnafların da tamir işlerini biz yapıyoruz. Kuyumcu Yusuf olarak Konya şehrinin markasıyız, müşterilerimiz iyi sonuç almak istiyorlarsa bizi tercih edebilirler. “ifadelerini kullandı.

REYHAN BİNGÖL / YENİ HABER

taki-tasarim-konya-2.jpg

taki-tasarim-konya-3.jpg

taki-tasarim-konya-4.jpg