Yavru Kartal tek golle yıkıldı

1922 Konyaspor, evindeki maçta kendisiyle aynı puana sahip Nevşehir Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. Konuk ekibin golünü 7. dakikada Ali Küçik kaydetti. TFF 3. Lig 1. Grup’ta son 2 maçını galibiyetle kapatarak çıkışa geçen 1922 Konyaspor, 13. Hafta mücadelesinde kendisiyle aynı puana sahip Nevşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi.
Yavru Kartal tek golle yıkıldı

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanan ve Bursa Bölgesinden Metin Ateş’in yönettiği mücadeleye Yeşil beyazlılar; Ozan Can Oruç, Bartu Baladın, Murat Karadeniz, İsmail Cem Kara, Seçim Can Koç, Hüseyin Mert Uyanıker, Yaşar Kavas, Cihat Aktaş, Ali Karakaya, Seyit Mehmet Söğüt ve Erkan Sasa ilk 11’i ile başladı. Ali Küçik’in henüz 7. dakikada kaydettiği golle 1-0 geriye düşen pilot takım oyuna denge getirmek istese de skoru değiştiremedi ve ilk yarı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Teknik direktör Çağdaş Çankaya ikinci yarıya Seyit Mehmet’in yerine Kaan Mert ve Ali Karakaya’nın yerine Hüseyin Biber’i oyuna dahil ederek başladı.

Beraberlik için tüm hamlelerini yapan Çankaya ilerleyen dakikalarda Cihat, Bartu ve İsmail Cem’in yerlerine Batuhan, İsmail Can ve Abdulsamet’i de sahaya sürdü ancak tabelayı değiştiremedi. 1922 Konyaspor bu sonucun ardından 16 puanda kalırken, Nevşehir ekibi puanını 19 yaparak önemli bir galibiyet aldı.

aw765992-05.jpg

Stat: Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz
Hakemler: Metin Ateş xx, Turhan Akbaş xx, Cem Harman xx
1922 Konyaspor: Ozan xx, Murat xx, Yaşar x, Cihat x (Batuhan Türk dk. 62 x), Erkan xx, Bartu xx (İsmail Can dk. 71 xx), Seçim xx, Hüseyin xx, Ali Karakaya x (Hüseyin dk. 46 xx), İsmail xx (Abdulsamet dk 71 x), Mehmet x (Kaan dk. 46 xx)
Nevşehir Belediyespor: Şener xx, Can xx, Berkay x, Kerem xx, Onur x, Serdar x, Halil xx (Ali Kılıç dk. 80 ?), Gökay xx (Ömer dk. 86 ?), Baran xx, Özgür Can xx, Ali Kuçik xxx (Batuhan Ulutaş dk. 74 x)
Gol: Ali Kuçik (dk. 7) (Nevşehir Belediyespor)
Sarı kartlar: Seçim, Hüseyin (1922 Konyaspor)

Etiketler :