Yavru kartallar deplasmanda gülemiyor

1922 Konyaspor, TFF 2.Lig 5.hafta karşılaşmasında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu'na 2-1 mağlup olurken 6.hafta hazırlıklarına başlayacak. Konya'ya dönen yavru kartallar, cumartesi günü sahasında Afjet Afyonspor ile oynayacağı maçın çalışmalarına yarın başlayacak.

Yavru kartallar deplasmanda gülemiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1922 Konyaspor, deplasmanda Tarsus İdman Yurdu’na 2-1’lik skor ile mağlup oldu. Yavru kartallar, rakibine karşılık iyi futbol oynasa da üstünlük sağlayacak golü atmakta zorlandı. Mağlubiyet sonrasında Konya’ya eli boş dönen 1922 Konyaspor, 6.haftada Afjet Afyonspor ile karşılaşmanın hazırlıklarına yarın itibariyle başlıyor. 5 hafta’da 2 galibiyet 3 mağlubiyet alan yavru kartalın puanı ise 6’da kaldı.

DEPLASMAN GALİBİYETİ YOK

1922 Konyaspor, ilk 5 haftada 2 galibiyet ve 3 beraberlik alırken 2 galibiyetini de sahasında oynadığı karşılaşmalardan aldı. Bu sezon evinde Gümüşhanespor ve Başkent Akademi’ye karşı oynadığı mücadelelerde  galip gelebilen yeşil beyazlılar, deplasmanda ise ne beraberlik ne de galibiyet çıkarabildi. 1922 Konyaspor’un deplasmandaki kötü seri devam ederken, rakip sahada gol atmakta zorlanıyor. İlk 5 haftada rakip fileleri 5 kez havalandırırken kalesinde ise 7 gol gördü.

Bakmadan Geçme