Yazar Şeyma Ayhan imza günü düzenledi

Yazar Şeyma Ayhan düzenlediği imza gününde, sanayici iş kadınlarının hayat hikayelerine yer verdiği Asla Prenses Olamayanlar kitabını imzaladı. Okurları ile söyleşi de gerçekleştiren Şeyma Ayhan, kısa zaman önce yayınlanan bu kitaba ilginin yoğun olduğunu dile getirdi.
Yazar Şeyma Ayhan imza günü düzenledi

Asla Prenses Olamayanlar kitabının yazarı İş Kadını Şeyma Ayhan, okurlarıyla buluştu. 25 sanayici iş kadınının hayat hikâyelerine yer verdiği Asla Prenses Olamayanlar kitabını Kasım ayı içinde yayınlayan Yazar Şeyma Ayhan, Moon Center'da düzenlediği söyleşi & imza gününde okurlarıyla bir araya geldi. Şeyma Ayhan, çok sayıda iş kadınının katıldığı imza programında ayrıca okurları ile tecrübelerini de paylaştı.

6.jpg

‘BAŞARININ SIRRI AZİMLE YILMADAN ÇALIŞMAKTIR'

Azmeden her kadının başarıya bir gün mutlaka ulaşacağını vurgulayan Yazar Şeyma Ayhan, 'Kitabımızdaki gerçek hayat hikayeleri önemli bir örnek oluşturuyor. Azimle yılmadan çalışmak başarının sırrı. Azmeden her kadın da başarıya bir gün mutlaka ulaşır. Ne iş yapmak isterseniz isteyin o işin çıraklığını yapın. Asla pes etmeyin ve o işin tüm inceliklerini öğrenerek yolunuza devam edin. İşte o zaman hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

7.jpg

ASLA PRENSES OLAMAYANLAR KİTABINA YOĞUN İLGİ

Okurlarına kitabını imzalayan Yazar Şeyma Ayhan, yakın zaman önce yayınladıkları eserlerine ilginin de yoğun olduğunu dile getirdi. Tüm yayınevlerinden kitabın temin edilebileceğini dile getiren Ayhan, "Kitabımız çok hızlı ve güzel bir şekilde ortaya çıktı. Gerçekten yolu da çok güzel açılıyor. Kitabımızın satışı bütün online yayınevlerinde bulunuyor. Ayrıca kitabevlerinden de temin edilebilir" şeklinde konuştu.

• HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

1.jpg

4.jpg