Yemekhane'de korku dolu anlar! Ortalık savaş alanına döndü!

Aydın'da özel bir firmaya ait büyük otel inşaatında çalışan işçiler arasında yemek dağıtıldığı sırada tartışma çıktı. Yemek alma sırası tartışmasından çıktığı öğrenilen kavgada bir anda masa, sandalyeler havada uçuştu.
Yemekhane'de korku dolu anlar! Ortalık savaş alanına döndü!

Aydın'ın Didim ilçesinde, otel inşaatında çalışan işçilerin, yemekhane kavgasında masa, sandalye, tabldot, çatal ve kaşıklar havada uçuştu. Meydan savaşına dönen kavga anbean kameraya yansıdı.

ÇATAL VE KAŞIKLAR HAVADA UÇUŞTU

Altınkum Mahallesi'nde bir şantiyede meydana gelen olayda özel bir firmaya ait büyük otel inşaatında çalışan işçiler öğlen paydosunda yemekhanede toplandı. Yemek dağıtıldığı sırada iki işçi grubu arasında tartışma çıktı. Yemek alma sırası tartışmasından çıktığı öğrenilen kavgada bir anda masa, sandalye, tabldot, çatal ve kaşıklar havada uçuştu.

KAVGA DIŞARIDA DA DEVAM ETTİ

Yemekhanede öfkelerini alamayan taraflar dışarıda da birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı. İhbar üzerine bölgeye çağrılan polis ekipleri tarafından yatıştırılan öfkeli kalabalıktan 5 kişi gözaltına alındı. Adeta meydan savaşına dönen kavgada kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler izleyenleri şaşırttı.

ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Polis tarafından gözaltına alınan kişilerin birbirinden şikayetçi olmaması nedeniyle gözaltına alınan 5 kişi serbest bırakıldı. Kavgadan geriye meydan savaşını andıran görüntüler kaldı.

Etiketler :