Yeni Haber 10 yaşında

1 Ekim 2012 tarihinde yayın hayatına başlayan Yeni Haber; doğru, tarafsız ve ilkeli haber anlayışıyla 10’uncu yaşına girmenin gururunu yaşıyor.
Yeni Haber 10 yaşında

1 Ekim 2012 tarihinde yayın hayatına başlayan Yeni Haber, 10 yıllık yayın hayatında imza attığı haberlerde de Konya’nın gündemine pek çok kez belirleyen gazete olmayı başardı. Yeni Haber Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu yönetimindeki Yeni Haber 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesinde yaptığı haberlerle gündemi belirlerken özellikle darbe girişimi sırası ve sonrasında gösterdiği dik duruşuyla da Anadolu medyasının örnek gazetelerinden oldu. Yerel ve ulusal gündemi okuyucularına anbean aktaran Yeni Haber güçlü yazar kadrosuyla da toplumsal konuları aydınlatan gazete olmanın gururunu yaşıyor.

YAYIN HAYATINA GÜÇLENEREK DEVAM EDİYOR

Yeni Haber, yenihaberden.com internet haber sitesiyle okuyucularına gündemi hızlı şekilde ulaştırıyor. Bunun yanında Business Konya, Sportmen, En’ler ve sektörlere yönelik çıkardığı dergileriyle de başarılı yayıncılık hayatını sürdürmek istiyor. İletişim fakültesi mezunu yazı işleri, güçlü yazar kadrosuyla yayın hayatında dikkat çeken Yeni Haber, sosyal medya hesaplarıyla da gelişmeleri anlık olarak takipçilerine duyuruyor.

yeni-haber-gazetesi-10-1.jpg

Yeni Haber Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu 10 yılı başarılarla dolu geçirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyerek, “Milli ve manevi değerlere sahip çıkan, toplumsal hassasiyetlere dikkat eden yayıncılık anlayışımızla bundan sonra da önemli yayınlar yapacağız. Konya’nın; ekonomi, iş dünyası ve bürokrasisi tarafından yakından takip edilen Yeni Haber önümüzdeki yıllarda da vatanının ve milletinin yanında olarak yayıncılık hayatını sürdürecek.” dedi.

•SERVET R. ÇOLAK / YENİ HABER GAZETESİ

yeni-haber-gazetesi-10-3.jpg

 Muhabir