Yeni Haber 9 yaşında

Yayın hayatı boyunca başarıyı bir gelenek haline getiren, şehrin gelişimine katkı sağlayan ve daima hakkın, halkın ve mazlumun yanında yer alan gazetemiz Yeni Haber 9. yaş gününü kutluyor.
Yeni Haber 9 yaşında

Konya’da 1 Ekim 2012’de yayın hayatına başlayan Yeni Haber gazetesi, 9. yılını kutluyor. Kurulduğu günden bu yana Konya basın camiasının güçlü bir “Medya Markası” haline gelen Yeni Haber Gazetesi, Konya’nın sosyal ve siyasi hayatının en etkin gazetesi haline geldi. 9 yıl önce ‘Haber Hayattır’ ve ‘Gazeteciliğin rengini değiştirdik’ sloganlarıyla yola çıkan Yeni Haber Gazetesi, bugün gelinen noktada Konya’nın ve internet haberciliği aracılığıyla tüm Türkiye’nin etkin medya kuruluşlarından biri olmanın haklı gururunu yaşıyor.

GÜNDEM YENİ HABER’DE

Yeni Haber Gazetesi, yerel haberciliğin yanı sıra, internet medyasında ortaya koyduğu başarılarla da dikkat çekiyor. Özel haberlerin yanı sıra, haber ajanslarının da tümünü çalışmalarına dahil eden Yeni Haber, IOS ve Android’de yer alan mobil uygulamaları, dergi çalışmaları ve dolu dolu gazete sayfalarıyla Konya’nın, Türkiye’nin ve dünyanın gündemini tutmaya devam ediyor.