Yeni Haber'e kutlama mesajları

Gazetemiz Yeni Haber'in 8. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla çeşitli kutlama mesajları gönderildi.
Yeni Haber'e kutlama mesajları

Gazetemiz Yeni Haber'in 8. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla çeşitli kutlama mesajları gönderildi. Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Murat Dönmez , İHH Konya Şubesi Medya ve Sosyal Medya Koordinatörü Abdullah Yağcı, KONTİMDER Yönetim Kurulu adına Ahmet Yasin Bilen ve MESE İletişim Danışmanlığı adına Mert Aybars, Yeni Haber'e yayın hayatında başarılar diledi.

'İLK GÜNKÜ HEYECANINIZ DEVAM ETMEKTEDİR'

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, "Halkımıza doğru, tarafsız ve ayrıntılı haber ulaştırma çabanızın 8. yılında da ilk günkü heyecanı taşıdığınız kamuoyunca bilinen bir gerçektir. Aynı istek ve şevkle, daha da büyüyerek gelecek yeni yıllarınıza kavuşmanız temennisiyle gazetenizin 8. kuruluş yıl dönümünü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

mehmet-koc-002.jpg

'YENİ HABER, ÖNEMLİ BİR GÜÇ'

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, "Konya'nın en genç gazetelerinden biri olan ve sürekli olarak gündemi takip ederek kamuoyu oluşmasında önemli bir yer edinen, adına münhasır "Güncel haberleriyle" kamuoyu oluşturmada yolunda kararlılıkla yürüyen ve bugün 8. kuruluş yıldönümünü kutlayan Yeni Haber Gazetesi'nin yeni yaşının hayırlar getirmesini temenni ediyor, zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde, yerel basının hayatta kalması adına üzerine düşen özveriyi fazlasıyla yerine getiren gazete yöneticileri başta olmak üzere, matbaacısından sayfa sekreterine, spor muhabirinden yazı işleri müdürüne kadar tüm çalışanları tebrik ediyor, nice başarılarla dolu günler temenni ediyorum." dedi.

yeni-haber-onemli-bir-guc.jpg

'İLKELİ, KALİTELİ VE TARAFSIZ'

İHH Konya Şubesi Medya ve Sosyal Medya Koordinatörü Abdullah Yağcı, "Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana aynı çizgide kararlılıkla ilerleyen, farklı bakış açısıyla yerel basınımızda kendine yer edinen; ilkeli, kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışıyla bölge haberciliğine üstün katkılar sağlayan bölge basınımızın güzide kuruluşlarından olan Yeni Haber Gazetesi’nin 8'inci yayın yıldönümünü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim" şeklinde konuştu.

ilkeli-kaliteli-ve-tarafsiz.jpg

'GÜZEL HABERLERLE DOLU NİCE YILLARA'

KONTİMDER Yönetim Kurulu adına yayınlanan mesajda, 'Yeni Haber Gazetesi'nin 8. kuruluş yıldönümünü kutlar, başarılarının devamını dileriz' denildi.

guzel-haberlerle-dolu-nice-yillara.jpg

MESE İletişim Danışmanlığı adına kutlama yayınlayan Mert Aybars ise 'Konya Yeni Haber gazetesinin kuruluş yıldönümünü kutlar, güzel haberlerle dolu daha nice mutlu yıllar dilerim' ifadelerini kullandı.

guzel-haberlerle-dolu-nice-yillara2.jpg

YENİ HABER'E TEBRİK ZİYARETLERİ

1 Ekim 2012'de yayın hayatına başlayan Gazetemiz Yeni Haber'e 8. yaş günü dolayısıyla tebrik ziyaretleri yapıldı. Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Ümit Mert, Bem-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, yönetim kurulu üyelerinden Gençlik Kolları Başkanı Abdülhalim Ünlü ve İtfaiye Daire Başkanlığı Şube Müdürü Latif Erdoğan ve Konya'nın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Celalettin Boyalı gazetemizi ziyaret etti. Misafirlerimiz, Genel Yayın Yönetmenimiz Lokman Koyuncuoğlu’nu tebrik ederek Yeni Haber’e yayın hayatında başarılar diledi.

yeni-habere-tebrik-ziyaretleri2.jpg

yeni-habere-tebrik-ziyaretleri1.jpg

yeni-habere-tebrik-ziyaretleri3.jpg