Yeniden Refah Konya’da Temel Peker dönemi

Fatih Erbakan tarafından kurulan Yeniden Refah Partisi'nin Konya il başkanlığına Temel Peker getirildi. Peker ve yönetim kurulu üyeleri toplantıda bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Peker, "Konya ve Ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.
Yeniden Refah Konya’da Temel Peker dönemi

Yeniden Refah Partisinin Yerel Yönetimler ve Merkezi yönetim için 91 ve 94 ruhuna ihtiyaç duyulduğu bu zorlu dönemde, henüz yeni kurulmuş bir parti olmasına rağmen girmiş olduğu ilk seçimde yüzde 3 gibi bir oy aldığını söyleyen Temel Peker, “Sayın Genel Başkanımızın tabiri ile parası ve havası çok olan bir çok partiyi geride bırakarak aziz milletimizin teveccühüne mazhar olmuş, önümüzdeki yerel seçimler için de bir işaret fişeği atmıştır” dedi.

yeniden-refah-konyada-temel-peker-donemi.jpg

NEDEN YENİDEN REFAH?

“Hayra motor şerre fren olmak için Yeniden Refah Partisi” diyen Peker, açıklamasına şöyle devam etti: “Partimizin ana hedefi; milletimizin manevi ve maddi alanlarda kalkınmasını gerçekleştirerek, huzur ve refaha ulaşmasını sağlamaktır. Bununla birlikte, ülkemizin öncülüğünde, tüm insanlığın kurtuluşu için ilmi, iktisadi, siyasi ve ahlaki alanlarda gerekli adımların atılmasıdır. Manevi kalkınmamızı gerçekleştirmek için; Milletimizin; milli ve manevi değerlerimiz etrafında birleşmesi ve bölünmez bir bütün teşkil etmesini sağlayacağız. Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerini tam manasıyla teminat altına alacağız. Milletimizin; birlik, beraberlik ve kardeşliğini güçlendireceğiz, toplumsal huzur ve barış ortamını tam manasıyla tesis edeceğiz. Toplumun ve ülkenin teminatı olan, milli ve manevi değerlerimizin korunması ve yeni kuşaklara aktarılmasında hayati öneme sahip olan aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesi için çalışacağız. Güçlünün haklı olduğu değil haklının güçlü olduğu bir anlayışı hakim kılmak için. Toplumsal barış ve huzur, milli birlik ve beraberlik için olmazsa olmaz temel bir değer olan adaletin noksansız bir şekilde her alanda tecelli etmesini sağlamak üzere gereken her türlü tedbiri almak temel amaçlarımızdandır. Adaletin tecellisini sağlayacak mahkemelerimizin işlevlerini süratli, doğru ve bağımsız bir şekilde ifa etmeleri için gerekli her türlü imkanla teçhiz edilmeleri sağlanacaktır. Siyasetin ve iktidarın yargı süreçlerine müdahalesi asla kabul edilmeyeceği gibi yargının da siyaseti etki altına alması kabul edilemez. Herkes, dil, din, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir. Yapılacak tüm kanuni düzenlemeler ve alınacak tedbirler adil olacaktır. Aksaklığa sebep olan istisnalar yeniden değerlendirilecektir.”

YÖNETİM KURULU ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU

İl Başkanı - Temel Peker

Teşkilat Başkanı - Ebubekir Sarısaman

Siyasi İşler Başkanı - İbrahim Yüksek

İl Sekreteri - Halit Şimşek

Eğitim Başkanı - Adem Aktaş

Tanıtım ve Medya Başkanı - İsa Gökhan Duysak

Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı - Av. Ramazan Karasu

Halkla İlişkiler Başkanı - Mehmet Ercan

Ekonomik İşler Başkanı - Ali Rıza Doğrul

Sosyal İşler Başkanı - Mehmet Tokat

Dış İlişkiler Başkanı - İbrahim Ethem Çınar

Ar-Ge Başkanı - Muhammed Toy

Mahalli İdareler Başkanı - Ali Kemal Kara

Genel Muhasip ve Mali İşler Başkanı - Mehmet Uyan

Yurtdışı Vatandaşlar Başkanı - Orçin Keser

STK İle İlişkiler Başkanı - Mustafa Dağlı

Engelli Vatandaşlar Başkanı - Ali Camgöz

Gençlik Kolları Başkanı - Muhammed İbrahim Nokta

Hanım Kolları Başkanı - Zehra İsen

Etiketler :