Yerel gazete sahibine silahlı saldırı

Bilecik Yarın Gazetesi yetkilisi Cafer Elmas, evinin önünde Ahmet Yasir Beşkardeş tarafından silahlı saldırıya uğradı.
Yerel gazete sahibine silahlı saldırı

Yaşanan saldırı, dün gece Elmas’ın evinin önünde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Elmas ile daha önce de tartışması bulunan Ziya Beşkardeş’in oğlu Ahmet Yasir Beşkardeş, olayın hemen öncesinde Elmas’ı bilinmeyen bir numaradan arayarak tehdit etti.

GÖZÜ DÖNMÜŞ SALDIRGANA ELİYLE MÜDAHALE ETTİ

Daha sonra Elmas’ın evinin önünde pusu kuran Beşkardeş, Elmas’ın aracıyla geldiğini gördüğü an kapısını açarak sol ayağına ateş etti. Ahmet Yasir Beşkardeş tarafından vücuduna doğru öldürmek amacıyla doğrulttuğu silaha Cafer Elmas’ın eliyle müdahale etmesinin ardından; Beşkardeş’in silah bir kez daha ateşlemesi sonucu Elmas bu kez de elinden ağır bir şekilde yaralandı.

yerel-gazete-sahibi.png

Saldırgan, daha sonra bir el daha bacağına ateş etti. Olay yerinden kaçarken dördüncü ve son kez ateş etti. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Cafer Elmas, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan Elmas’ın genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SALDIRGAN KISKIVRAK YAKALANDI

Saldırgan Ahmet Yasir Beşkardeş, olaydan kısa bir süre sonra Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

yerel-gazete-sahibine.png

ZİYA BEŞKARDEŞ’TEN “AZMETTİRİCİ” OLARAK ŞİKAYETÇİ OLDU
Hastanedeki ilk tedavisinin ardından ifade veren Elmas, saldırgan Ahmet Yasir Beşkardeş’in babası Ziya Beşkardeş’ten “azmettirdiği” iddiasıyla davacı ve şikayetçi oldu.

“BÖYLE KİŞİLİKSİZ İNSANLARIN SALDIRISI BENİ YILDIRAMAYACAK”

Saldırı sonrası konuşan Cafer Elmas, “Böyle kişiliksiz insanların saldırısı beni yıldıramayacak. Ben yine işime geri döneceğim ve haberlerimi yazmaya devam edeceğim.” dedi.

Etiketler :