Yeşilçam’ın yıldızı Konyalılarla buluştu! Büyükşehir Belediyesi’ne bakın ne dedi

Konya Kitap Günleri’ne konuk olan Oyuncu Hülya Koçyiğit, yaptığı söyleyişide Konyalılarla buluştu.
Yeşilçam’ın yıldızı Konyalılarla buluştu! Büyükşehir Belediyesi’ne bakın ne dedi

Selçuklu Kongre Merkezi’nde başlayan Konya Kitap Günleri vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. İlk günün konuklarından biri olan Oyuncu Hülya Koçyiğit, görüşlerini paylaştı.

whatsapp-gorsel-2023-10-06-saat-18-43-14-a0472a49.jpg

‘KONYA İYİ Kİ VAR’


Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı organizasyondan dolayı teşekkürlerini ileten Koçyiğit “Ben her okuduğum kitaptan yararlanıyorum. Bu özel günlerde hep beraber kitaplarla tanışıyoruz. Çocuklar kitaplarla kendilerine bambaşka dünyalar kuruyorlar. Ufukları açılıyor. İlham geliyor. Kendilerini keşfediyorlar. Bu yüzden iyi ki kitap fuarları var. İyi ki Konya Büyükşehir Belediyemiz böyle bir fuarı 10 yıldır hayata geçiriyor. Ve her geçen yıl daha fazla zenginleşiyor. Konyalı vatandaşlarımızın ilgisini fevkalede buldum. Bugün fuarın ilk günü ama zannediyorum ki yoğunluk hafta boyunca artarak çoğalacak.” dedi.


HÜLYA KOÇYİĞİT KİMDİR?


Hülya Koçyiğit (12 Aralık 1947, İstanbul), Türk sinema, televizyon ve dizi oyuncusudur. 1991 yılında Devlet Sanatçısı seçilmiştir. 1991-1992 döneminde kurucusu olduğu SO-DER'e başkan seçilmiştir. Bu kurumdaki görevini 4 yıl sürdürmüştür ve hâlen yönetim kurulunda görev yapmaktadır. Türkan Şoray, Fatma Girik ve Filiz Akın ile birlikte Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncası olarak tasvir edilir.

 Muhabir
Etiketler :