Yetiştirme yurduna özel umre
Kimi yurdun en başarılısıydı, kimi en çok kitap okuyanı... Erkek Yetiştirme Yurdu'ndaki 3 öğrencinin günlük hayattaki örnek davranışları, umre ile ödüllendirildi.
Masraflar, Konyalı hayırseverler tarafından karşılandı. Yurt Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda öğrencilerle birlikte 2 personel de 10 günlük Umre seyahati kazandı. Kutsal topraklara dualarla uğurlandılar.
Konya Erkek Yetiştirme Yurdu’nda 3 öğrenci ve 2 personel, günlük hayattaki davranışları değerlendirilerek, 10 gün sürecek Umre seyahatine gönderildi.
Yurt Müdürü Mehmet Sütçü, çocukların tamamının gönderilmesi için hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Çocuklar, kutsal toprakları görecek olmanın mutluluğunu paylaştı. Uğurlama törenine AK Parti Meram Belediye Başkanı Adayı Fatma Toru ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun da katıldı. Kutsal toprakları görmeye hak kazananlar programın sonunda dualarla uğurlandı.