Yiğit, ilçe milli eğitim müdürleri ile toplantı yaptı

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında ilçe milli eğitim müdürleri ile toplantı gerçekleştirildi.
Yiğit, ilçe milli eğitim müdürleri ile toplantı yaptı

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Konya Valiliği himayelerinde ve Konya Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile İl Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Bizim Okulumuz (Okul Merkezli Gelişim Projesi), Başarmaya Hazırım, Önceliğimiz Matematik, Yeni Nesil Liderlik Akademisi ve diğer projeler, DYK, deprem bölgesinden gelen öğrencilerin sınava hazırlık süreçleri, TEKNOFEST başvuruları ve TÜBİTAK projeleri kapsamında ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri ve ilçe müdürlüklerindeki özel büro çalışanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

yigit-ilce-milli-egitim-mudurleri-ile-toplanti-yapti-3.jpg

KONYA’DA EĞİTİM PROJELERİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜLÜYOR

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, projelerin sağlıklı bir şekilde ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Yiğit, “İlimiz genelinde Konya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz İzleme ve Değerlendirme Uygulamalarının sonuçları mutlaka incelenmeli ve kazanımlar noktasında değerlendirmeler gerçekleştirilmeli. DYK kurslarımızın devamlılığını takip edelim ve gereken denetimleri yapalım. Yaşadığımız deprem felaketinden sonra ilimize gelen depremzede çocuklarımızın yaşadıkları psikolojik durum göz önüne alınarak gereken desteği verelim. Gerekirse 8 ve 12. sınıf öğrencilerimiz için gönüllü rehberlik yapacak öğretmen görevlendirmesi yapalım. Bizim Okulumuz, Önceliğimiz Matematik, Başarmaya Hazırım Kitap Okuma, Yeni Nesil Liderlik Akademisi, Küçük Hayallerden Büyük Fikirlere proje yarışması, Çocukluk Mesleği Projelerimiz devam ediyor. Akıl ve Zeka Oyunları yarışması 10 ayrı kategoride düzenlendi. İl finalimiz 2 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. TEKNOFEST başvurularımızda geçen yıla göre büyük artış yaşandı. 3 bin 850 başvuru ile 2023 başvurularında 8. sırada yer almaktayız. TÜBİTAK Projeleri başvurularında yine büyük bir artış var. Proje başvurularının takibini mutlaka yapalım.” Katılımcı ilçe milli eğitim müdürlerinin de projenin yürütülmesi noktasındaki görüşlerini ifade etmelerinin ardından toplantı sona erdi.

Etiketler :