Yılın kadrosundaki Konyasporlu oyuncular

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu geride kaldı. Kritik maçların ve mücadelelerin olduğu ligde 38 hafta gerçekleşti. Süper Lig'de yılın en iyi altın, gümüş ve bronz kadroları oluşturuldu.
Yılın kadrosundaki Konyasporlu oyuncular

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu geride kaldı. Kritik maçların ve mücadelelerin olduğu ligde 38 hafta gerçekleşti. Opta ve Comparisonator Süper Lig'de yılın en iyi altın, gümüş ve bronz kadrolarını oluşturdu. Konyaspor'dan Guilherme'nin olduğu Opta altın kadro şu şekilde oluştu ; Mert Günok, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Guilherme, Torreira, N'diaye, Kerem Aktürkoğlu, Borini, Icardi ve Enner Valencia.

opta.jpg

Performans verileriyle oluşan İndex verilerine göre ise Konyasporlu Guilherme gümüş kadroda yer verildi. Kadro, Mert Günok, Ferdi, Saiss, Szalai, Guilherme, Torreira, Belhanda, Amir, Arda Güler, Cenk Tosun ve Vıncent Aboubakar. Aynı kuruluşun 2022-2023 sezonu bronz 11'inde ise Ahmet Oğuz yer aldı.

kadro.jpg

Buna göre kadro, Günay Güvenç, Ahmet Oğuz, Marc Bartra, Radakovic, Kevin Rodrıgues, Sergio Oliviera, Fernando, Mılot Rashıca, Trezeguet, Umut Nayir ve M'Baye Diagne. En yüksek performas verilerine göre düzenlenen altın, gümüş ve bronz kadrolarda yeşil beyazlıların bekleri Guilherme ve Ahmet Oğuz dikkat .çekti. İki bek bu sezon savunma verileri kadar ofans katkıları da yüksek oldu.

 Muhabir
Etiketler :